Zinvol uit eten bij Theehuis de Akermolen

Natuurlijk serveren we bij Theehuis de Akermolen heerlijke thee – we zijn tenslotte een theehuis! Maar ook voor een lekkere lunch of borrel kunt u bij ons terecht. En wist u dat uw bezoek aan Theehuis de Akermolen ook zinvol is voor uw medemens? watch full movie Aardvark online

Een modern en ongedwongen uitje

In de prachtige landelijke omgeving van ons theehuis, op de grens van Amsterdam Osdorp en Badhoevedorp, vindt u genoeg fiets- en wandelpaden om een ochtend uit te waaien. Bent u uitgewandeld? Dan staan wij voor u klaar met een heerlijke lunch. De sfeer is ongedwongen, en onze medewerkers maken met plezier een warm of koud broodje voor u klaar. Wilt u liever een zoete traktatie? U kunt bij ons de hele dag door een uitgebreide High Tea bestellen. En als u pas rond borreltijd aankomt, serveren we zelfs wijn, bier en bitterballen!

Een bijzondere lunch

De medewerkers van Theehuis de Akermolen maken uw lunch extra bijzonder. Ons theehuis verzorgt namelijk werkplekken voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze vaste krachten worden professioneel begeleid en genieten enorm als ze u in de watten kunnen leggen in de bediening, of als ze een heerlijk hapje of drankje voor u klaar kunnen maken. Zo wordt uw lunch of uitje dus nog specialer.

Begeleid werken werkt

Begeleid werken biedt mensen met een verstandelijke beperking de kans om ergens aan bij te dragen en zich te ontwikkelen. In de veilige omgeving van het theehuis leren ze nieuwe dingen en draaien ze actief mee in de economie. We doen ons best om een stimulerende en inspirerende werkomgeving te bieden. Zo bekijken we samen met iedere medewerker welk werk hij of zij het leukst vindt. Er zijn bijvoorbeeld plekken in de bediening, maar ook in de keuken. Daarnaast verzorgen we catering, bijvoorbeeld voor vergaderingen of feesten. En wordt het werk saai? Dan breiden we het takenpakket een stapje uit.

Uniek in Amsterdam

Theehuis de Akermolen is uniek in Amsterdam. Door de kleinschalige organisatie kunnen we optimale begeleiding bieden aan onze medewerkers, terwijl zij ook in contact komen met mensen uit de wijk. Op deze ontmoetingsplek ontstaan dan ook mooie gesprekken. En natuurlijk wordt er ook nog eens heerlijk gegeten. Kom het gewoon een keer proberen!

Meer weten?

Wilt u meer weten over zinvol eten bij Theehuis de Akermolen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op 020 610 0788, of via info@deakermolen.nl. Heeft u al besloten? Reserveer dan digitaal via onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*