Winterzonvakantie Bonaire

Zoek je tijdens de winter het liefst de warme zon op? In dat geval is Bonaire een goede bestemming voor je. Door het lage inwoner aantal van slechts 15.000 inwoners krijg je genoeg ruimte om helemaal tot rust te komen en te genieten van de mooie stranden. De gemiddelde temperatuur op Bonaire komt 12 maanden lang boven de 30 graden uit, dus ook in de Nederlandse wintermaanden. Een ideale bestemming voor een winterzonvakantie dus.

Ik ga naar Bonaire!

Wat kun je naast zonnen, zwemmen en duiken doen in Bonaire? Misschien wil je meer dan alleen dat. Dat is gelukkig geen enkel probleem, want Bonaire heeft enorm veel te bieden.

Natuurreservaat

Zo kun je een bezoek brengen aan het Washington Slagbaai Nationaal Park. Dit geweldige natuurreservaat vind je terug op ruim 5000 hectare grond. Er is voor ieder wat wils op dit mooie park, je kunt namelijk kiezen voor een tour met de auto, mountainbike. Ben je meer van de water activiteiten, dan kun je kajakken, snorkelen of duiken.

Grotten

Vergeet tijdens je bezoek aan Bonaire niet één van de grotten te bezoeken. De Cueba di Roshikiri en Barcardera grotten zijn twee van de wel 2.000 grotten die je vind in Bonaire. Lijkt het je leuk om stalactieten, vleermuizen en stalagmieten te bekijken, sla een bezoek dan niet af!

Museum

Wil je meer leren over de geschiedenis van het eiland Bonaire, bezoek dan het Bonaire museum. In het museum kun je enkele bijzonder voorwerpen bewonderen, waaronder een skelet van bijna 800 jaar oud. Wil je de geschiedenis in praktijk zien, breng dan een bezoek aan de Pekelmeer zout pannen. De zoutwinning op Bonaire kwam vele jaren geleden tot stand en behoorde lange tijd tot de belangrijkste inkomstenbron van Bonaire.

Restaurants

Aan eten en drinken ontbreekt het totaal niet op het eiland. Bezoek de Cactus Blue on the Beach, Chez Madeleine en Between 2 buns als je wilt genieten van een heerlijk diner. Deze restaurants hebben inmiddels honderden positieve beoordelingen gekregen. Reviews zoals “Wat een fantastisch restaurant” en “heerlijk” zijn in overvloed te vinden. Kortom, wil je ook lekker eten en drinken, dan weet je waar je moet zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*