Vergaderen in Amsterdam bij Theehuis de Akermolen

Een bijzondere vergaderruimte aan de rand van Amsterdam vindt u bij Theehuis de Akermolen. U vindt er een inspirerende en sociale omgeving voor uw gasten, en draagt tegelijkertijd bij aan een mooie missie.

Vergaderen aan de rand van Amsterdam

Theehuis de Akermolen is gevestigd in een pand met een karakteristieke uitstraling: een molen zonder wieken. De ligging tussen Schiphol en Amsterdam, dicht bij de grote uitvalswegen, is ideaal voor vergaderingen, want uw gasten hoeven het centrum van Amsterdam niet in.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Theehuis de Akermolen werkt met bijzonder personeel: mensen met een verstandelijke beperking. Zij werken hier – onder professionele begeleiding – bijvoorbeeld  in de bediening of in de keuken. De Akermolen is onderdeel van stichting de Vrije Geer, die mensen met een verstandelijke handicap begeleidt en ondersteunt. Door bij ons te vergaderen, draagt uw bedrijf bij aan het in stand houden van deze mooie missie.

De vergaderzaal

Op de dag van de vergadering maken onze medewerkers al vroeg de zaal in orde. Zo is hij straks op tijd klaar als er vroege vogels onder de gasten zijn. De klant heeft van tevoren aangegeven hoe hij de tafels wil opstellen, dus dat plan wordt uitgevoerd. Ook zetten we de benodigde materialen zoals de beamer of televisie voor u klaar.

Volledig verzorgd vergaderen

De gasten worden volgens afspraak verwelkomd met een hapje of drankje. Tijdens de vergadering staat natuurlijk de koffie en thee klaar. Ons personeel trekt zich terug, zodat u in alle rust uw agendapunten kunt bespreken. Maar als u ondersteuning nodig heeft staan we natuurlijk direct voor u klaar.

De lunchpauze

Bent u toe aan een korte pauze? In het restaurant beneden kunt u met uw gezelschap lunchen. Terwijl u geniet van een goed verzorgd broodje, ruimen onze medewerkers boven ondertussen even uw kopjes op en zetten een verse thermoskan klaar. En wilt u na de lunch een luchtje scheppen? In de omgeving van het theehuis kunt u prachtig wandelen.

Naborrelen met uw team

Na afloop van uw vergadering kunt u bij ons gezellig blijven naborrelen. Op ons terras geniet u aan het water van het weidse uitzicht, en vindt u de rust om de gedane zaken te evalueren – of te vieren! Onze medewerkers serveren hapjes en drankjes, naar wens met of juist zonder alcohol.

Inspirerende vergaderlocatie

Theehuis de Akermolen is de ideale vergaderlocatie voor bedrijven uit de omgeving Haarlemmermeer, Badhoevedorp, Amsterdam-Osdorp, en zelfs Amsterdam Nieuw-West. Door onze landelijke ligging bent u er even helemaal uit, en vergeet u alle zorgen van de stad. Zo kijken medewerkers weer met een frisse blik en doen zij nieuwe inspiratie op.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de vergaderaccommodatie bij Theehuis de Aker? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op 020 610 0788, of via info@deakermolen.nl. Heeft u al besloten? Reserveer dan digitaal uw ruimte via onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*