Hotel Bergen aan Zee

U wilt heerlijk van een welverdiende vakantie genieten en u denkt; Hotel Bergen aan Zee? Hotel Prins Maurits in dit Nederlandse kustdorp is het eerste hotel van Bergen aan Zee en reeds meer dan 100 jaar in familiebezit. Dit is duidelijk te merken aan de ondernemers die dit hotel runnen; u bent geen klant maar een gast! Een gast verdient de service en aandacht die het nodig heeft; het allerbeste!

Prins Maurits, hotel Bergen aan Zee!

Zoals in de inleiding vermeld staat service hoog in het vaandel, en dat is te merken! Steeds meer gasten komen generatie na generatie terug bij die kleinschalige familie hotel in Bergen aan Zee. U moet genieten en u gaat genieten, 100 procent zeker! Gratis fietsen staan voor u gereed, welke zeer goed onderhouden zijn! Een gratis duinkaart is aanwezig om de duinen rondom Bergen aan Zee vanuit het hotel te verkennen. ’s Avonds kunt u genieten van het dagmenu dat door de eigenaar van het hotel Bergen aan Zee bereid wordt, en uitgeserveerd wordt door de eigenaresse.

Activiteiten in Bergen aan Zee

Bergen aan Zee is uitermate populair bij toeristen uit Nederland en Duitsland, en dat is niet voor niks. Bergen aan Zee ligt met de vele hotels aan de Noordzeekust en is erg goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Toeristen gaan vanuit de hotels in Bergen aan Zee genieten van het strand, de duinen, de bossen, het dorp Bergen zelf of de stad Alkmaar, wat allemaal zeer goed bereikbaar is.

Wat kunt u verwachten bij Hotel Prins Maurits?

Hotel Prins Maurits is het eerste hotel Bergen aan Zee en is sinds 1912 in eigendom van de Familie Stroomer. Dat is absoluut te merken. De gastvrijheid en betrokkenheid bij de gasten is gigantisch, u wordt volledig in de watten gelegd en kunt altijd terecht bij de eigenaren van het hotel! Hotel Prins Maurits is Bergen aan Zee en Bergen aan Zee is hotel Prins Maurits! Het betekent: gratis duinkaart, gratis wifi, gratis fietsen, gratis parkeren en nog veel meer service!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*