Een VW camper huren

Heeft u niet de financiële middelen om een buscamper te kopen? Dan is het wellicht een goed idee om er een te huren. Bij verschillende bedrijven in Nederland kunt u alleen een camper kopen. Bij een aantal bedrijven kunt u echter ook een VW camper huren. Zo kunt u toch betaalbaar met een buscamper op vakantie. Met name onder ouderen is het populair om een VW camper te huren, maar ook steeds meer jongeren maken van deze dienst gebruik.

Voordelen van het huren van een VW camper

Heerlijk rustig wakker worden met een prachtig uitzicht. Dat kan met een VW camper. Als u op reis bent met een buscamper, dan zult u op plekken kunnen overnachten waar u met de auto niet zo snel heen zult gaan. Veel mensen huren een VW camper om een lange reis te maken. Zo zijn Noord- en Zuid Amerika populaire vakantiebestemmingen. Ook wordt een rondreis door Europa of Afrika regelmatig gemaakt. Een VW camper huren is de juiste keuze als u op zoek bent naar avontuur, maar tegelijkertijd niet vast wilt zitten aan de hoge kosten van de aankoop.

VW camper huren in verschillende soorten en maten

In Nederland kunt u een VW camper huren in verschillende soorten en maten. In de afgelopen jaren heeft Volkswagen zijn eigen model campers ontwikkeld. Er zijn echter ook bedrijven die de Volkswagen Transporter ombouwen tot een volwaardige VW T5 camper. Dit is een omgebouwde Volkswagen Transporter. Er kan dan gekozen worden tussen een hefdak of een vast dak. Aan beide varianten zijn verschillende voordelen en nadelen verbonden. Een hefdak is bijvoorbeeld heel fijn als u een wat compactere VW camper zoekt. Een hefdak kan wel wat koeler zijn dan een vast dak. Met een vast dak heeft u een hoog dak, waardoor u kunt staan. Beide varianten zijn echter zeer geschikt als u een VW camper wilt huren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*