Stadswandeling Den Bosch

Stadswandeling Den Bosch neemt u mee naar de wonderlijke geschiedenis van de stad. Den Bosch is een stad waar veel wonderen gebeurd zijn. Tijdens een stadswandeling maakt u kennis met de wonderlijke verhalen achter de Brabantse stad. Na afloop kunt u uiteraard genieten van een heerlijke Bossche Bol. Dit gebakje mag natuurlijk niet ontbreken bij een bezoek aan de stad. Tijdens de wandeling wordt u begeleid door een echte storyteller. Zijn theatrale manier van vertellen zorgt ervoor dat u direct een beeld krijgt van de geschiedenis van de stad. U herbeleeft al snel de historie tijdens een prachtige stadswandeling door Den Bosch.

Reserveer een stadswandeling Den Bosch.

Wilt u samen met het gezin de stad Den Bosch opnieuw ontdekken? Iedere maand wordt er een wandeling georganiseerd voor inwoners en toeristen in eigen land. U kunt online de agenda bekijken en uw stadswandeling Den Bosch reserveren. De maandelijkse wandelingen zijn het hele jaar door en zijn te reserveren vanaf één persoon. U kunt zo alleen meegaan met de groep of samen met uw gezin een stadswandeling maken.

Stadswandeling Den Bosch als origineel bedrijfsuitje.

Zoekt u nog een leuk origineel bedrijfsuitje? Maak een stadswandeling Den Bosch en ontdek de spannende geschiedenis van de Brabantse stad. Als bedrijf is het altijd leuk om de stad waarin u werkt vanuit een ander oogpunt te zien. Vaak heeft u geen idee wat de historie van de stad precies inhoud. Door een stadswandeling te maken met een echte storyteller beleeft u de geschiedenis weer opnieuw. Als u met 15 personeelsleden op pad gaat, dan kunt u een privé storyteller boeken. U bent dan niet afhankelijk van de maandelijkse data en tijden. Beleef samen met uw eigen storyteller de geschiedenis van Den Bosch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*