Hotels boeken voor een euro

Hotels zijn er in alle soorten en maten. 2015 zal het jaar worden van een groei aan Bed and Breakfasts, een groei aan hotelaanbiedingen en een grote toename aan nieuwe hotels. Doordat u een ruime keuze heeft aan overnachtingen, worden de mogelijkheden voor een goedkoop hotel ook steeds groter. Mocht u het nog niet weten, op internet bestaat er de mogelijkheid om voor maar één euro een hotel te boeken. Maar hoe dan.. zou je denken..? Heel simpel: door te veilen op hotelveilingen.

Hotelaanbiedingen

Door middel van een traditioneel veilingssysteem bepaalt u zelf voor welke prijs u welke hotelovernachting wilt boeken. Bent u op zoek naar een hotelkamer met jacuzzi of een goedkope overnachting in Amsterdam? Houdt u meer van een 6-daagse skivakantie of kijk u liever uit naar een zonvakantie in Spanje of Portugal? Hotels zijn overal ter wereld en op elk plekje van de wereld kun je hotels vinden die onder de traditionele hamer worden verkocht. Hotelaanbiedingen zijn toch wel de trend van 2015 en voor een prikkie zit u dit weekend al in een Van der Valk hotel in de grote steden van Nederland. Het leuke aan de veilingen is de spanning tijdens het biedproces. Opbieden tegen andere gegadigden en op het laatste moment net die ene euro meer bieden, zodat jij voor een goedkoop prijsje naar een mooi hotel kunt.

Hotelkamer met jacuzzi

Een ander voordeel aan hotelveilingen is de mogelijkheid om te bieden op een hotelkamer met jacuzzi. normaal gesproken zou je – bij het boeken van een hotel – niet een durven kijken naar de prijs van een kamer met jacuzzi of groot ligbad. Dit kan soms wel eens in de honderden euro’s per nacht lopen, waar we als Nederlanders natuurlijk niet op zitten te wachten. Door middel van deze veilingen is de kans groter geworden dat je voor een paar tientjes al kunt genieten van de luxe en wellness in een hotelkamer met jacuzzi. Deze hotelkamers zijn door heel Nederland te vinden en zijn voorzien van alle gemakken en standaard faciliteiten. Daarnaast hebben sommige hotelkamers ook nog een tweepersoonsdouche om de romantiek met uw partner te beleven in een romantische hotelkamer. Wie kan nou zeggen dat hij wakker is geworden met een jacuzzi midden in de hotelkamer? Veilingen hebben dit mogelijk gemaakt! Het geeft een leuk effect om je eigen prijs te mogen bepalen en daarnaast kun je ook nog eens geld besparen op de luxe momenten in het leven. Kunnen we hier spreken van een win-win-situatie? Ik denk van wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*