Goedkope schaatsen kopen

Het is oktober en het wordt weer kouder in Nederland. Hopelijk kunnen we deze winter weer buiten schaatsen op de ijsbaan. Omdat we hier geen garantie voor hebben, wilt u geen fortuin uitgeven aan het kopen van nieuwe schaatsen. Daarom is er een overzicht opgesteld met relatief goedkope schaatsen. De goedkope schaatsen hebben echter een prima kwaliteit en zijn bedoeld voor de recreatieve schaatser, die niet iedere dag op de ijsbaan te vinden is.

Goedkope schaatsen voor kinderen en junioren

Bent u op zoek naar goedkope schaatsen voor uw kind? Dan zijn de verstelbare kinderschaatsen van Nijdam wellicht iets voor u. De verstelbare schaatsen zijn verkrijgbaar in de kleuren rood en roze. De schaatsen zijn geschikt voor maat 24 tot en met maat 34. Het schaatsen op deze Nijdam kinderschaatsen gaat de kleintjes relatief makkelijk af. Nijdam kinderschaatsen zijn verkrijgbaar vanaf €14,95.
Wanneer u op zoek bent naar relatief goedkope schaatsen voor junioren, zijn Head ijshockeyschaatsen wellicht iets voor u. De Head Junior ICE Missy schaatsen zijn maar liefst in 6 maten verstelbaar. De schaatsen hebben 3 maatbogen (maat 26 tot en met 31, maat 31 tot en met 36 en maat 36 tot en met maat 41). Ook de Head Junior ICE Pro schaatsen zijn in 6 maten verstelbaar. Deze schaatsen hebben een stoerder uiterlijk en zijn in dezelfde maatbogen te bestellen als de Head ICE Missy schaatsen. De Head Junior ijshockeyschaatsen zijn verkrijgbaar vanaf €54,95.
De Head Ghost ijshockeyschaatsen zijn één van de best verkochte schaatsen voor junioren op dit moment. Deze schaatsen zijn echter niet verstelbaar, dus als uw kind nog hard in de groei is loopt u het risico dat de schaatsen de volgende winter niet meer passen. De ijshockeyschaatsen hebben een zeer hoge kwaliteit voor relatief goedkope schaatsen. De Head Ghost schaatsen zijn verkrijgbaar vanaf €54,95.

Goedkope schaatsen voor volwassenen

Bent u op zoek naar goedkope schaatsen voor volwassenen? De Head IJshockeyschaatsen Team 01 zijn de perfecte schaatsen voor de recreatieve, beginnende schaatser. De schaatsen zijn stevig en gaan meerdere winters mee.  Daarom zijn de schaatsen ook zo populair bij een breed publiek. De Head Team 01 schaatsen zijn verkrijgbaar vanaf €65,00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*