Goedkope hardloopkleding

Verblijf in topconditie door het nemen van een uitdagende beslissing.. Je gaat hardlopen! Hardlopen of sporten zorgt niet alleen voor een beter uitdagingvermogen, maar ook voor een betere dagelijkse conditie. Met goedkope hardloopkleding kan je snel van start en dat voor een voordelige prijs. Jouw wedstrijd kan vandaag nog van start.

Goedkope hardloopkleding

Goedkope hardloopkledingVaak horen wij de vraag: Maar waarom heb ik speciale goedkope hardloopkleding nodig? Een trainingsbroek en een oud shirt volstaan toch ook?! Dit klinkt u misschien bekend in de oren, maar waarom dan toch speciale loopkleding kopen? Dit heeft te maken met de werking, stoffen en comfort van hardloopkleding. Om te beginnen met de werking: Hardloopbroeken zijn speciaal ontworpen om compressie uit te oefenen op het lichaam. Compressie is een druk die de spieren warm houdt, dit verminderd blessures en zorgt voor comfort tijdens het lopen. Wat het voordeel is van verminderde blessures hoef ik u vast niet uit te leggen. Compressiekleding wordt voornamelijk gebruikt om de spieren in de benen warm te houden. Een hardloopbroek is hier het beste voorbeeld van. Toch bestaat er ook compressiekleding voor het bovenlichaam. Deze kleding kan gebruikt worden voor het hardlopen, maar daar komen we later op terug.

Goedkope sportkleding

We hebben de voordelen inmiddels voor onszelf op papier gezet en we hebben ons eerste rondje gelopen in onze trainingsbroek die we ‘vroeger’ gebruikten voor gym op school. (Of altijd gebruiken om avonden op de bank series te kijken). Het heerlijke gevoel dat je krijgt na het hardlopen heeft ook jou bereikt. Dit gevoel willen we vaker, en we beginnen het hardlopen zelfs leuk te vinden. Tijd voor wat serieuzere sportkleding. Om een idee te geven van welke merken aan jouw wensen zouden kunnen voldoen, hieronder een opsomming van hardloopkleding merken met voordelige kleding.

Goedkope hardloopkleding Rogelli

Rogelli biedt een uitgebreid assortiment hardloopkleding voor een goedkope prijs. De naam zal misschien vermoeden dat het gaat om Italiaanse kleding, echter is het een Nederlands bedrijf. Gestart met de verkoop van Italiaanse fietskleding vanuit Italië, hebben zij in de loop der jaren hun assortiment uitgebreid met sportkleding, waaronder fitness- en hardloopkleding. De kleding van Rogelli doet kwalitatief niet onder voor de grootste sportmerken, maar de prijs is vaak erg voordelig. (Al hebben zij tegenwoordig ook duurdere kledingslijnen). Een aanrader is het om een het assortiment kleding van Rogelli te doorlopen. Het design is vaak prima, de prijs doorslaggevend. Hardloopshirt beginnen al vanaf onder de tien euro en een hardloopbroek hoeft niet meer te kosten dan twintig euro. Het totale aanbod van goedkope hardloopkleding van Rogelli vind je bij Hardloopkleding24.nl.

New Spirit hardloopkleding

Een écht goedkope kledingset voor het hardlopen vind je bij New Spirit. Deze kledingsets bestaan bijvoorbeeld uit een zomer en winterset. Ideaal voor wanneer je bent begonnen met hardlopen en direct een kledingset voor het hele seizoen wilt aanschaffen. Doordat je een kledingset voor het hele seizoen aanschaft, krijg je extreme korting op jouw hardloopoutfit. Zo zijn er verschillende vijfdelige sets voor nog geen tachtig euro. Bestaande uit een shirt kort mouwen, shirt met lange mouwen, korte hardloopbroek, lange hardloopbroek / tight en een windjack! Hiermee ben je direct voorzien van een complete kledingset voor het lopen in een strak design.

LA Gear hardloopkleding

LA Gear maakt al lange tijd sportschoenen. Er zijn zelfs foto’s te vinden waarop Michael Jackson LA Gear schoenen draagt. Een straks design voor een niet te hoge prijs lijkt het motto te zijn van LA Gear. Tot nu toe is dat ze goed gelukt. Sinds kort hebben zij ook hardloopkleding ontwikkeld en net zoals bij de sportschoenen lijkt het motto ‘Goed voor weinig’ te zijn. De hardloopkleding is qua design zeer aantrekkelijk, maar de producten blijven zeer betaalbaar. Zo zijn er al hardloopsetjes, bestaande uit een hardloopshirt en een korte hardloopbroek, te vinden voor enkele tientjes. Het enige nadeel: Enkel beschikbaar voor vrouwelijke hardlopers. Tenminste de loopkleding is ontwikkeld voor de anatomie van het vrouwelijke lichaam.

Craft hardloopkleding

De hardloopkleding van Craft bevindt zich op het randje van goedkope hardloopkleding. De goedkoopste lijn is namelijk best betaalbaar voor men met de kleine beurs, maar ook voor diegene die niet zoveel wilt uitgeven aan zijn sportkleding. Echter heeft Craft ook een duurdere lijn, waar hardloopbroeken rond de honderd euro kosten. De beginnersetjes (shirt en broek) zijn er al voor enkele tientjes. De kwaliteit hiervan is zeer goed! Als je steeds serieuzer met je sport bezig gaat, dan zou het zomaar kunnen dat je met enkele maanden in de kleding van Craft loopt. De sportkleding van Craft is beschikbaar in verschillende kleuren, persoonlijk vind ik ze erg sterk qua design. De stoffen die door Craft gebruikt worden zijn net iets beter dan van de andere merken. Zo hebben de broeken van Craft een duidelijke compressiewerking in jouw benen, voeren de shirts lichaamsvocht zeer goed af en lijkt de kleding onslijtbaar.

De prijs/kwaliteit ligt van alle bovenstaande merken redelijk gelijk. Craft is iets duurder, maar qua kwaliteit ook iets sterker. De pasvorm van elke fabrikant is ook iets anders, daarom is het aan te raden maattabellen goed te volgen en naast de prijs ook het comfort van de kleding niet te vergeten. Als de goedkope hardloopkleding goed past, comfort biedt en vocht op de juiste manier afvoert dan rest er nog maar één ding.. Hardlopen natuurlijk. Trek snel je bijpassende schoenen aan, ga lekker naar buiten, geniet van het weer en voel de vrijheid van een goede conditie. Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*