Wie is Orpheus?

Theater Orpheus is gevestigd in Apeldoorn en is één van de vijf grootste theaters van Nederland. Theater Orpheus biedt een gevarieerd aanbod aan optredens. Denk aan klassieke muziek, cabaret, toneelstukken en theaterconcerten. Tevens heeft het theater een eigen restaurant waar u geweldige Veluwse streekgerechten kunt eten.

Vergaderen bij Orpheus

Naast vermaak biedt Orpheus ook vergaderzalen in acht goed geoutilleerde subzalen. In de vergaderzalen van Orpheus kunt u zelfs met 200 gasten een passende intimiteit creëren.

Meer dan genoeg ruimte

De acht zalen van Orpheus zijn van verschillend formaat. Alle zalen zijn goed voorzien van daglicht en zijn aangekleed met kunst uit de kunstcollectie en kleurrijke vormgeving van ING. Bij een groter evenement zijn de zalen geschikt voor subsessies en ook voor workshops. Als u deze vergaderruimte Apeldoorn wilt boeken, dan kun u contact opnemen met één van de salesmanagers van Orpheus.

Bedrijfsfeest organiseren

In een theater als dat van Orpheus is uw bedrijfsfeest altijd van succes verzekerend. U kunt zelf het thema, de inrichting, de catering en alle andere uiterlijke factoren zelf uitkiezen. Op deze manier wordt het een onvergetelijk bedrijfsfeest.

De drie zalen van Orpheus bieden alles wat een succesvol evenement nodig heeft. De Rabobankzaal van Orpheus kan omgetoverd worden tot een grote feestzaal met genoeg ruimte voor wel 1.000 mensen. Wanneer u ook kiest voor de Rabobankfoyer is er zelfs ruimte voor maar liefst 1.500 mensen.

Met de centrale ligging in Nederland, de eigen parkeergarage en op een korte afstand van het station zorgt u ervoor dat al uw gasten met gemak en plezier naar uw bedrijfsfeest komen.

Een groepsarrangement

Wilt u graag met een groepje collegae, familie of vrienden naar het theater om van één van de populaire voorstellingen te genieten? Boek dan niet enkel uw kaartjes, maar ook een groepsarrangement. Als u met een groep van meer dan 10 personen bent kunt u gemakkelijk online uw groepsaanvraag doen. Meer informatie over deze arrangementen of de andere diensten van Orpheus kunt u natuurlijk vinden op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*