Zaagt u ook al met een accu cirkelzaag?

Met een accu cirkelzaag heeft u meer vrijheid tijdens het klussen, waardoor het zagen nog eenvoudiger wordt. Het is dan ook niet zo gek dat bijna elke klusser gebruikt maakt van accu-gereedschap en dan hebben we het name over de accu cirkelzaag. Naast de bewegingsvrijheid heeft de accucirkelzaag nog veel meer voordelen. De belangrijkste voordelen worden hieronder kort beschreven.

Meerdere gadgets

Cirkelzagen beschikken over meerdere gadgets om de klusser te ondersteunen tijdens het zagen. Deze gadgets hebben niet alleen betrekking tot het zagen, maar dienen ook als veiligheidsmiddelen. De geleiderail, zaaggeleiding en laser zijn vooral bedoeld voor het nog nauwkeuriger werken met een cirkelzaag. De geleiderail dient als een soort van liniaal om langs heen te zagen. Hierdoor zaagt u kaarsrecht en is het uitschieten met de cirkelzaag grotendeels verholpen. De zaaggeleiding heeft een soortgelijke functie, maar is dan vooral bedoeld voor de korte zaagsneden. Wilt u echt perfecte zaagsneden maken dan kunt u kiezen voor een zaaggeleiding in combinatie met een laser. De laser geeft de zaaglijn exact weer, waardoor het zagen al bijna van zelf gaat.

Cirkelzaag accu

Een cirkelzaag accu is erg duurzaam en heeft een erg hoge energiedichtheid. De accu cirkelzaag heeft daarom ook de meeste voordelen te danken aan de cirkelzaag accu. Naast de energiedichtheid heeft deze accu geen last van geheugencapaciteit. Dit betekent dat het vermogen van de accu niet afneemt na vaker gebruik. Veel klussers denken dat een accu in tegenstelling tot een gesnoerde cirkelzaag (230 V) veel minder krachtig is. Dit is minder waar. De accu`s van de accu cirkelzaag kunnen gecombineerd worden, waardoor een cirkelzaag met accu zelfs krachtiger wordt. Het enigste nadeel is dat u de accu steeds moet vervangen wanneer deze leeg is.

Uw eigen accu cirkelzaag kopen doet u eenvoudig online bij èèn van de webwinkels. Online bestellen betekent een groter aanbod, waardoor u meer kans heeft op een geschikte cirkelzaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*