Wasmachine kopen

Ben je het binnenkort van plan of ga je nu al een wasmachine kopen, dan is het natuurlijk belangrijk te mijden dat je een miskoop begaat.
De was doen vinden veel mensen al een niet zo plezierige huishoudelijke taak, dus als je het doet dan graag wel in één keer goed.

Vieze kleren  wil je in één keer spierwit, althans brandschoon hebben en daarnaast moet de wasmachine het ook goed doen en lang blijven doen.
Zo dat je er van op aan kunt dat je jaren vooruit kunt met het net gekochte, prijzige, witgoed apparaat.

Wasmachine kopen. Maar welke?!

Je moet uiteraard de was kunnen draaien zonder stroringen en of luchtjes.
Bij de aankoop van een nieuwe wasmachine kunt u kiezen uit meer dan driehonderd verschillende wasmachine`s. Maar uit welke wasmachine moet je kiezen? We vertellen hoe je tot een verstandige keuze komt..

Wat is voor jou de beste wasmachine?
Zo zijn er al nieuwe wasmachines van iets boven de 200 Euro welke garant staan voor storingen en deffecten op vrij kort termijn maar ook van snel versleten koolborstels en nare luchtjes na het centrifugeren of drogen (wascombi) moet u niet raar staan te kijken.

Hulp bij aanschaf wasmachine

Als winkelverkopers zeggen dat alle wasmachines tegenwoordig goed zijn dan kunt u beter naar een ander winkel gaan of u kunt ook even kijken op een neutrale website zoals www.wasmachinepagina.nl dat is.

Want er is wel degelijk een (groot) verschil en variatie aan wasmachines, wascombinaties maar bijvoorbeeld ook wasdrogers.

Bovengenoemde website heeft wasmachine-experts  die al ruim twaalf jaar witgoed ervaring hebben!

Met hun ervaring in de wasmachinebranche hebben ze de beste wasmachines voor u geselecteerd.
Maar ook aan de mensen met een wat minder budget is gedacht, zo hebben ze er ook goedkope “budgetwasmachines” tussen staan, welke een uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding hebben!

Zo kan Wasmachinepagina.nl je helpen met;

Persoonlijke advies op maat voor de beste wasmachine voor uw situatie, zodra u een keuze heeft gemaakt zal Wasmachinepagina u doorverwijzen naar de goedkoopste aanbieder van betreffende wasmachine, uiteraard zijn dit alleen betrouwbare dealers welke een top service bieden met de bijbehorende garantie! Het advies van wasmachinepagina is geheel gratis en word ook niet doorberekend in de wasmachinefactuur o.i.d.

Wasmachine kopen met Wasmachinepagina.nl

Oke u wilt overgaan tot aankoop van een wasmachine.
Aller eerst word er naar gekeken welke wasmachine er echt nodig is..

Want als je een nieuwe wasmachine nodig hebt is het makkelijk even naar een grote webwinkel te surfen en daar een gunstig geprijsd en of beoordeeld model te kiezen..
NIET DOEN! Online vind je meer dan tweehonderd verschillende soorten en types wasmachines, Als je een wasmachine koopt zonder er goed bij na te denken, vergroot het de kans op een miskoop en teleurstelling.

Bereid je eigen goed voor, voordat je een wasmachine dan wel niet online of in de winkel gaat kopen want dat kan je (erg) veel geld besparen!

Natuurlijk komt op de 1e plaats wat je budget is voor de nieuwe wasmachine.
(Denk wel na, goedkoop is meestal duurkoop!)

Een tweede belangrijke afweging is hoeveel vulgewicht de trommel moet zijn.
(Was je bijvoorbeeld voor een groot gezin, veel grote deken, kussens en was je slechts voor je zelf alleen)

Ook een belangrijke eigenschap is de centrifugesnelheid want hoe sneller hij centrifugeert hoe droger je was goed is, heb je veel waslijnen of heb je geen ruimte om je was te drogen?)

Portemonnee en Milieubewuste wasmachine kopen

Het laatst voorbeeld is zeker niet de minst belangrijk eigenschap van een wasmachine (vooral in grote gezinnen)
Is de witgoed machine energiezuinig?! Het is best belangrijk hoe energiezuinig je wasmachine is wist je dat een wasmachine gemiddeld 4 procent van je totale elektriciteit verbruikt ,  dat is 40 euro gemiddeld voor een huishouden per jaar. (En daarnaast des te meer stroomverbruik hoe slechter voor het milieu)

Wasmachine  repareren of kopen?

Je hebt meestal ook de keuze om de wasmachine te laten repareren
Een wasmachine kan je eigenlijk niet meer missen in een huishouden en dat is merkbaar als de wasmachine kapot gaat!!
Misschien is het wel de moeite waard om hem te laten repareren, maar vergeet niet dat de moderen wasmachine’s vele malen zuiniger zijn als oudere modellen, zo hebben modernere wasmachines vaak geen kolborstels meer (één van de veelkomende slijtage gebreken).

Mocht je overgaan tot de aanschaf van een nieuwe wasmachine heb je ook nog keuze uit bijvoorbeeld een voorlader en een bovenlader.
Het verschil is de plaatsing van de deur -/vulopening in de machine, bij de voorlader zit de vulopening cq deur aan de voorkant en bij de bovenlader zit de vulopening boven op de wasmachine.
Een ander essentieel verschil zijn de afmetingen..
Het voordeel van de voorladers zijn dat minder water gebruikt.

De voorladder word in Nederland het meest verkocht bij een beperkte beschikbare ruimte, dan kan een boevenladder een uitkomst zijn. (studentenhuis, aanleunwoning etc)

Heb je echter voldoende ruimte dan kun je toch het beste een voorladder wasmachine kiezen want deze gebruikt minder water en de keuze qua modellen is aanzienlijk groter.

TIP: De trommelinhoud word uitgedrukt in kilo`s, soms word het ook de beladingcapaciteit van de wasmachine genoemd.
Daarmee word bedoeld; het aantal kilo droge was wat er maximaal in één beurt gewassen kan worden

Over Wouter Wevers

SEO, marketing en web development

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*