Tips voor een verhuizing

Alvast gefeliciteerd, waarschijnlijk heb je naar heel lang zoeken eindelijk jouw nieuwe huis, kamer of bedrijfspand gevonden. Je kan altijd voor een verhuizing een beroep doen op jouw vrienden of familie echter uit ervaring weet ik dat niet iedereen blij is om de zware spullen van 3 hoog naar beneden te dragen om ze daarna weer 4 hoog ergens naar boven te tillen. Ja een doos met kussens lukt wel maar een ijskast, bankstel, tafel of een wasmachine is toch iets anders.

Huur een verhuisbedrijf in!

Huur een verhuisbedrijf in en laat hen lekker het werk doen (ze zijn ook nog verzekerd) en ga gezellig met je vrienden of familie lunchen, als je klaar bent met de lunch is de verhuizing ook klaar. Onze tip is als je een verhuisbedrijf in huurt, neem zelf 1 a 2 lege dozen en stop daar jouw belangrijke of kostbare spullen in. Zo weet je zelf dat jouw belangrijke spullen de beste verhuis behandeling krijgen die er bestaat. Voor de verhuizers is het slim als je op de verhuisdozen vermeld welke spullen uit welke ruimte komen. Als je dan later in jouw nieuwe huis alles gaat uitpakken dan weet je zeker dat de juiste doos in de juiste kamer staat, scheelt weer veel uitzoek tijd. Als je jouw spullen uit de dozen gaat halen doe dat slim en open 1 doos tegelijk, anders word je op den duur gek van alle rotzooi van alle geopende dozen.

Bedrijf verhuizen

Heb je een iets serieuzer verhuizing zoals een bedrijf verhuizing, dan moet je zeker gebruik maken van de diensten en service van een professionele verhuis bedrijf. Door jaren lange ervaring kunnen professionele verhuis bedrijven ervoor zorgen dat jouw verhuizing soepel verloopt. De verhuisbedrijven zullen samen met jouw of iemand binnen jouw bedrijf die is aangesteld voor de coördinatie van de verhuizing, een plan van aanpak opstellen.

Een plan van aanpak

In zo’n plan van aanpak zal er stap voor stap gekeken worden waar liggen de prioriteiten en wat zijn de uitdagingen. Het liefst heb je natuurlijk dat bijvoorbeeld op dag 1 na werktijd de verhuizing begint en dat de volgende dag iedereen bij aanvang van de werkdag zo weer achter zijn bureau en computer kan plaatsen nemen zonder problemen. Deze bedrijven zijn hier in gespecialiseerd en weten precies hoe je bijvoorbeeld een aantal bedrijf servers
het veiligst en efficiënt kan verhuizen. voordeel is ook nog dat bedrijf verhuizers meestal alles verzekeren voor als er iets kapot gaat of beschadigt. Vraag hier wel na als je en offerte aanvraagt.

Internationale verhuizing

Maar wat als je nou een internationale verhuizing hebt? Ook dit is geen probleem, er zijn meer dan genoeg verhuis bedrijven die deze dienst verzorgen over de hele wereld. meestal hebben deze internationale verhuis bedrijven een eigen netwerk van betrouwbare kwalitatief goede partners die de verdere verhuis werkzaamheden afhandelen op plaats van bestemming. Meestal zal je verhuizing als het binnen europa is met grote vrachtwagens gaan, verhuis je naar een ander continent dan zal de verhuizing met een vrachtschip gebeuren. Succes met de verhuizing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*