Teak loungeset: mooi, duurzaam en onderhoudsvrij

Heeft u net uw tuin opgeknapt en wilt u graag mooie tuinmeubelen om het helemaal af te maken? Overweeg dan eens om teakhouten tuinmeubelen aan te schaffen. Teakhout is mooi, stevig en duurzaam. Het geeft een warme en luxe uitstraling aan iedere tuin. Vandaar dat we bij Teak Tuinmeubelen gespecialiseerd zijn in tuinmeubelen van teakhout. Wij gebruiken zowel gerecycled als plantage teakhout en de tuinmeubelen zijn afkomstig uit Indonesië, waar deze op een eerlijke manier geproduceerd worden. Wij bieden een compleet assortiment tuinmeubelen, van tuinstoelen en tafels, tot tuinbanken en loungesets. Alle meubelen zijn prachtig met elkaar te combineren, dus u kunt bij ons uw ideale tuinset samenstellen.

Ook voor uw bedrijf

Ook als u op zoek bent naar tuinmeubelen voor uw kantoor, horecaterras, sportcomplex of sauna bent u bij Teak Tuinmeubelen aan het juiste adres. Wij adviseren u graag bij het uitzoeken van de geschikte teak tuinset voor uw bedrijf. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk tuinsets te fotograferen bij klanten in hun tuin. Op die manier krijgt u een goed idee van hoe bepaalde tuinmeubelen uit de verf komen in de tuin.

Unieke loungesets van teakhout

Voor de ultieme ontspanning in uw tuin zijn er bij Teak Tuinmeubelen diverse mooie loungesets te verkrijgen. U heeft een keuze uit verschillende stoelen, banken en hockers. Alles valt met elkaar te combineren, waardoor u zelf uw teak loungeset kunt samenstellen. Bij het produceren van onze loungeset staat kwaliteit voorop en wordt op elke detail gelet. Natuurlijk is uw loungeset niet compleet zonder mooie, comfortabele tuinkussens. Deze kunnen worden geleverd worden in verschillende kleuren.

Uiteraard is het prettig als u eerst de teak tuinbank of een aantal loungesets kunt bekijken en uitproberen, voordat u een keuze maakt. Daarom zijn wij zes dagen in de week geopend. Kom gerust langs om te proefzitten, zodat u de gewenste loungeset kunt samenstellen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.teaktuinmeubelen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*