Statafels kopen

Bij een evenement waar veel mensen worden verwacht, kan het handig zijn om van tevoren statafels te kopen. Statafels kopen doe je niet zomaar. Het moet rendabel zijn. Deze bieden staplaatsen aan veel mensen, maar houden de sfeer toch ongedwongen doordat iedereen vrij kan bewegen en niet aan een stoel is gekluisterd. Als u op zoek bent naar statafels van bewerkelijk materiaal en voorzien van een fraai design, dan bent u bij Stoere Houten Meubels aan het juiste adres.

Of u nu een privéfeestje geeft bij u thuis of een zakelijk evenement organiseert; in beide gevallen kunt u bij ons terecht. Wij leveren namelijk aan zowel de particuliere markt als de zakelijke markt. De statafels die u bij ons kunt kopen zijn dan ook geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken.

Bewerkbaar

Het steigerhout waar de statafels van gemaakt zijn, is goed bestand tegen diverse weersomstandigheden. Hierdoor is het geen probleem als de u de statafels na aankoop buiten laat staan. Daarnaast zorgt het steigerhout voor een basic look die goed past in vrijwel ieder interieur. De houtsoort is gemakkelijk te bewerken, wat betekent dat u de statafels makkelijk schoon kunt maken, maar bovendien ook af kunt werken zoals u dat wilt. Zo kunt u het steigerhout onbehandeld laten, maar u kunt er ook voor kiezen om de statafels te verven.

Monteren

De montage van de statafels is zeer gemakkelijk. Wij leveren de materialen die nodig zijn bij de montage en een handleiding bij de statafels, zodat u na de levering direct aan de slag kunt. Als u wilt, kunnen wij de montage voor onze rekening nemen. Dit doen wij tegen een kleine meerprijs. Maar zoals we al zeiden, is de montage erg gemakkelijk en hebben we er vertrouwen in dat u dit goed zelf kunt.

Als u meer wilt weten over onze tafels of wilt weten hoe het kopen van de statafels in zijn werk gaat, neem dan gerust eens contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*