Moderne stoel stofferen

Een eigen gezicht

In een tijd van massaproductie is het fijn om iets een eigen gezicht te kunnen geven. Je wilt dat jouw spullen ook echt jouw identiteit weergeven. Dit door bijvoorbeeld een moderne stoel stofferen. Je kunt op die manier namelijk net even een andere draai geven aan een meubelstuk dat op veel plekken te vinden zal zijn. Dit maakt het aantrekkelijk om het toch te kopen. Het geeft je immers het gevoel dat je met een klein beetje hulp van een specialist zelf gewoon een ontwerper kunt zijn.

Anders te werk gaan

Hoewel het stofferen zelf niet sterk verschilt van hoe te werk wordt gegaan bij een meer klassiek meubelstuk, is er toch wel het één en ander dat anders gedaan moet worden. Het verschil in de manier waarop je te werk gaat zit hem vooral in de zienswijze. Waar een klassiek stuk vaak opnieuw gestoffeerd wordt omdat de oude bekleding versleten is, wordt vaak een bekleding gezocht die dicht bij het origineel ligt. Bij een moderne stoel gaat het bijvoorbeeld eerder om een afwijkende keuze.

Advies inwinnen

Hoewel het misschien een simpele klus lijkt, bijvoorbeeld het uitzoeken van een afwijkende bekleding, is dit verre van de waarheid. Het is immers best lastig om iets te kiezen dat past in een interieur, maar dat tegelijkertijd óók algemeen genoeg is om bijvoorbeeld een make-over te doorstaan. Het is daarom ook goed om altijd advies in te winnen bij een expert die enige kennis van zaken heeft. Daarmee kan dan de juiste keuze worden gemaakt die iedereen tot tevredenheid stemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*