Metaal als blikvanger in uw interieur

Ieder interieur heeft een goede blikvanger nodig. En dan het liefst een uniek stuk met een persoonlijk tintje. Misschien een schilderij, een beeld of een designmeubel. Maar ook met metaal kunt u prachtige dingen doen. Op de muur, of als coating op een meubelstuk bijvoorbeeld. Ed Hage meubelspuiterij kan u helpen!

Veelzijdig metaal

Met metaal bereikt u precies de uitstraling die u voor ogen heeft. Gaat u voor landelijk of juist modern, voor sierlijk of stoer? De mogelijkheden van metaal zijn eindeloos. Door de verschillende materialen (brons, tin, roestvrij staal, chroom), bewerkingswijzen (siersmeedwerk, metaalcoatings, wandbeslag) en afwerkingen kunt u met metaal alle kanten op.

Muurbeslag

Heeft u een wand die wel wat extra aandacht verdient? Bijvoorbeeld een dichtgemetselde haard of deur? Van zo’n plek kunt u eenvoudig een unieke blikvanger maken met een metalen muurbeslag. Een strakke RVS-plaat creëert onmiddellijk een moderne, industriële sfeer. Of maak een mozaïek van muntjes, voor een artistieke uitstraling.

Metaalcoating: uniek en persoonlijk

Door metaal op een creatieve manier in te zetten, maakt u uw kamer extra persoonlijk. Heeft u mooie herinneringen aan een oud meubelstuk, maar past het niet meer bij uw interieur? Dan kan een metaalcoating uitkomst bieden. U kiest zelf het materiaal en de afwerking: wilt u het strak of moet de textuur van de ondergrond juist zichtbaar blijven? Zo wordt uw blikvanger extra persoonlijk.

Exclusieve uitstraling

Een metalen element op maat geeft uw ruimte direct een exclusieve uitstraling. Bekleed bijvoorbeeld een wand met koperen plaatjes, of laat het zitvlak van een steigerhouten bankje coaten met een laag tin. Door rekening te houden met de ruimte en uw persoonlijke stijl, krijgt u een uniek resultaat.

Betaalbare luxe

Nu denkt u misschien: ‘metaal op maat, dat klinkt prijzig!’ Dat is nergens voor nodig. Natuurlijk kunt u het zo gek maken als u zelf wilt, maar met een metaalcoating bent u goedkoper uit dan als u een kunstwerk of designmeubel aanschaft. En het is ook nog eens persoonlijker. Een zeer betaalbare luxe dus! 

Hulp van een professional

Wilt u ook een echte blikvanger in uw interieur? Wij helpen u graag! Ed Hage Meubelrenovatie en meubelspuiterij geeft advies op maat en verzorgt de restyling, renovatie en reparatie van al uw favoriete meubels. We verzorgen ook metaalcoatings, nieuwe bekleding en spuiten meubels naadloos over. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt ons bereiken op 078-6916704 of via info@meubelrenovatie-spuiterij.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*