Loungesets bij FavorietXL

De perfecte manier om lekker uit te rusten in de zon, is op een loungeset. Veel loungesets zijn gemaakt van vlechtwerk, dit maakt de set wat elastisch en dus comfortabel. Dan komen de kussens er nog bij, een kenmerk van loungesets is dat er vaak dikke kussens op liggen. In deze kussens kan u lekker wegdromen terwijl u uw favoriete boek leest. Zit u liever wat rechter zonder dat u in een relaxpositie belandt? Dan kunt u ook kiezen voor een loungeset die uw zithouding wat meer vorm geeft.

Soorten loungesets

Er zijn twee verschillende soorten loungesets op dat gebied, je hebt sets waar je lekker in weg kan dromen en de sets waarin je comfortabel maar ook recht op blijft zitten. Hierbij kan je kijken naar de diepte van de zitting en de richting van de rugleuning. In de categorie loungesets zijn diverse materialen en merken te onderscheiden. Bij de keuze in materialen kan je denken aan bijvoorbeeld vlechtwerk of aluminium. Beide materialen geven de loungeset ook een andere uitstraling. Hierbij kan je kijken naar wat het beste in jouw tuin past en wat natuurlijk bij je smaak past. Ook zijn er diverse merken binnen de loungemeubelen. Bekende merken zijn bijvoorbeeld 4 Seasons Outdoor en Beach7. FavorietXL voert alle bekende merken. Deze merken staan voor hun product en geven meestal een langere garantie. 4 Seasons Outdoor geeft bijvoorbeeld zelfs 3 jaar garantie op hun loungesets.

4-seasons loungesets

Voor mensen die geen ruimte hebben om de loungeset in huis of op een andere plaats op te bergen, zijn er nu ook 4-seasons loungesets. Deze sets kunnen het hele jaar lang buiten staan en als er weer op gezeten moet worden, hoeft er alleen maar een vochtige doek overheen. Alle loungesets vanaf €500,- worden gratis verzonden in Nederland bij FavorietXL! Bij besteding onder dit bedrag rekenen wij €30,- verzendkosten, vanwege het volume. Tot ziens bij FavorietXL!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*