Lichtslang ideaal voor buiten

De winter zit er weer aan te komen en daardoor gaat de verkoop van lichtslangen weer omhoog. Veel mensen gebruiken de lichtslang in hun tuin of op het dak van hun huis. Er zijn dan ook vele soorten verschillenden lichtslangen verkrijgbaar.

Welke lichtslang kiest u?

Vooral de vele kleuren maakt de lichtslang een leuk product, de lichtslang kan gebruikt worden in de tuin, op het dak, binnen in het huis. Omdat dit product waterdicht is wordt dit product gebruikt in sfeer projecten buitenshuis. De lichtslangen zijn in de kleuren: blauw, warm-wit, koud-wit, rood, groen, geel te bestellen. Als er een lichtslang besteld wordt is het belangrijk dat de lengte wordt opgegeven en het aantal aansluitsets van de lichtslang. De lichtslang is eenvoudig te bevestigen door bevestigingsbeugel die met een klem te monteren is. Lichtslangen zijn enorm bekend in Amerika daar worden rond kerst de daken van huizen versierd en gebouwen totaal verlicht. Ook in Nederland begint deze trend langzaam te komen, je kan het zo gek niet bedenken of mensen lichten het uit rond de kerst.

Led lichtslang:

De lichtslangen zijn gemaakt van hard plastic met als binnenwerk een rij aan led verlichting deze worden doormiddel van ijzerdraad met elkaar verbonden. Door deze LED verlichting wordt het verbruik dat normaal gesproken bij buiten verlichting komt kijken gereduceerd zodat de kosten aan stroom omlaag gaan. Ook worden de levensduur vergroot, deze bedragen momenteel 50000 uur. Zodat de lichtslang ook nog bruikbaar zijn als het seizoen om is. De LED lichtslang is te knippen om de 2 meter en heeft per 2 meter 72 LED lichtjes ingebouwd. Zo kunt u uw LED lichtslang op maat laten maken vanaf 2 meter tot 50 meter. De lichtslang worden verstuurd vanuit Nederland naar de hele Benelux. De LED lichtslang zijn gemaakt door het merk Kanlux, dit merk staat centraal in de innovatie op het gebied van LED. Dit merk is afkomstig uit Polen en werkt nauw samen met ons om de productie van LED lichtslangen optimaal te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*