Klusser gezocht? Kijk op ClusSpot.nl

ClusSpot.nl is een nieuwe website waar opdrachtgevers (klanten) en opdrachtnemers (vakmensen) elkaar kunnen ontmoeten. Klanten kunnen kosteloos een account aanmaken en als hun klussen plaatsen. Een opdrachtgever kan bij het plaatsen van de klussen de kluscategorie, provincie en gemeente invoeren. De opdrachtgever kan er tevens voor kiezen om anonieme biedingen te ontvangen. Wanneer een opdrachtgever hiervoor kiest, worden de biedingen van collega vakmannen onzichtbaar voor elkaar. Ook is het voor opdrachtgevers mogelijk om klussen de status ‘Aanbevolen’ mee te geven. Wanneer de opdrachtgever hiervoor kiest wordt zijn/haar klus gegarandeerd getoond op de homepage van ClusSpot.nl.

Klusser gezocht?

Zit u momenteel in een verbouwing en kunt u wel wat hulp gebruiken? Maak dan vandaag nog gratis een account aan op onze site. Plaats geheel vrijblijvend al uw klussen op de site en ontvang biedingen van vakmensen bij uw in de buurt. Ook wanneer u behoort tot de groep die op Google zoekt op ‘Klusser gezocht‘, kijk dan op onze site.

Bent u een vakman?

bent u een vakman en bent u geïnteresseerd in klussen bij u in de buurt? Maak dan gratis een account aan op onze site. Vul bij het aanmaken van een account een volledige omschrijving van uw vaardigheden in. Upload tevens een foto van u zelf of bedrijfslogo. Na inschrijving kunt u actief opzoek naar klussen bij u in de buurt. U kunt er tevens voor kiezen om klussen te ontvangen in uw mailbox. U kunt vervolgens kosteloos biedingen uitbrengen op klussen bij u in de buurt of juist ver daarbuiten. U bent daar volledig vrij in. Zodra u een bod heeft uitgebracht zorgt ClusSpot ervoor dat de opdrachtgever wordt geïnformeerd. De opdrachtnemer kan dan desgewenst uw bod accepteren of afwachten totdat er een beter bod wordt uitgebracht. Het is tevens mogelijk om aanvullende informatie op te vragen bij de opdrachtgever. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een account aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*