Kleed je interieur aan met je favoriete foto’s

Foto’s zijn het meest persoonlijke bezit dat je hebt. Het zegt iets over je leven, met wie je het wilt leven en op elke manier. Het is dan ook zonde om die mooie momenten slechts op de computer te laten staan. Je wilt al deze momenten met iedereen delen en dat kan op veel manieren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sierkussens online gemaakt met je favoriete foto? Laat je inspireren!

Sierkussens

Fleur je bank op met de leukste persoonlijke foto’s van jou en je beste vrienden of van je huisdier. Tegenwoordig zijn er veel winkels die sierkussens met een fotoprint aanbieden, maar geen enkel kussen is zo uniek als die van jou! Natuurfoto’s die je hebt gemaakt op vakantie staan ook erg goed op een langwerpig kussen. Zo haal je die romantische Griekse zonsondergang zo je huiskamer in! De sierkussens kunnen trouwens ook een boost geven aan je slaapkamer, door ze op het bed te leggen.

Magneten

Uiteraard kun je foto’s (laten) printen om ze vervolgens op te hangen aan de koelkast, maar de kans is dat ze vies worden, eraf vallen of dat de kleur vervaagt door zonlicht. Als je je favoriete foto’s af laat drukken als magneet kun je ze gemakkelijk poetsen, vervagen de kleuren minder snel én kun je er zelfs nog iets mee ophangen aan de koelkast!

Canvas

Bijna iedereen heeft in huis wel een canvas foto hangen. De mooiste foto’s kunnen het beste een centraal plekje in het huis hebben.

Tattoos

Je kunt nu zelfs je foto’s af laten drukken als plak tattoo. Deze tijdelijke tattoo kun je veilig op je lichaam plakken en zo overal meedragen. Wanneer je ze goed hebt aangebracht, blijven ze ongeveer een week zitten op je huid. Ook erg leuk om geintjes mee uit te halen bij je vrienden door ze in hun slaap op hun voorhoofd te plakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*