Je tuin fleurt op met een teak loungebank

Een tuin heb je om van te genieten. In de winter om heerlijk te genieten van een warme choco, in de zomer om zoveel mogelijk buiten te eten, te zonnen en natuurlijk te relaxen. Dat willen we toch allemaal. Goede, comfortabele tuinmeubels zijn hierbij onmisbaar. Als jij een bank zoekt die heerlijk zit én duurzaam is dan is een teak loungebank precies wat je zoekt! Een loungebank is zo ontworpen dat je er echt uren in kunt loungen: tot rust komen en echt ontspannen. De Teakspecialist biedt loungebanken in allerlei soorten, maten en stijlen. Onze ervaren meubelmakers zijn specialisten in het werken met teak. Hun vakmanschap resulteert in unieke, mooie en zeer degelijke banken die nauwelijks onderhoud nodig hebben. Ideaal toch! zo houd je meer tijd over om te genieten.

Engels tuinbankje, een aanrader

Een echte aanrader uit ons assortiment is de Engelse tuinbank. Ze zijn er in afwisselende stijlen en afmetingen. Zo heb je bij de Tuinbank Classic bijvoorbeeld de keuze uit een ontwerp van 120, 150, 180, 210 of 240 cm. En ook de James, Nottingham en Comfort zijn leverbaar van klein tot groot. Handig, zo hebben we een bankje dat bijna bij iedereen in de tuin past.
Het teakhout dat wij gebruiken halen we rechtstreeks uit Indonesië: het land waar de beste kwaliteit teak groeit. Een Engelse tuinbank maak je compleet met een set trendy kussens. Vanzelfsprekend kun je die ook online bestellen in de prachtigste kleuren. Erg aan te bevelen zijn handige bijzettafeltje en eettafels, die perfect matchen bij een Engelse tuinbank. Je ziet: ons aanbod is gevarieerd en wordt ook continu uitgebreid. We zouden het leuk vinden je een dezer dagen in onze showroom in Naarden te verwelkomen. Dan kun je alle meubelstukken met eigen ogen zien en natuurlijk ook uitproberen. Neem ook alvast een kijkje bij onze webshop: www.deteakspecialist.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*