Huis kopen in Enschede, Almelo of Hengelo

Je eerste huis kopen in Twente met een goed gevoel

Je eerste huis kopen is altijd super spannend. Deze geweldige en mooie avontuur begint pas goed als je de juiste makelaar in handen hebt genomen voor de aankoop van je nieuwe woonhuis. En als je een huis gaat kopen in Enschede, Hengelo of Almelo dan is dat Marcel Kon makelaardij!

Bij Marcel Kon makelaardij staat een zeer toegewijd team voor je klaar die het beste combineert van beide werelden. We zijn namelijk een redelijk klein en hecht team, maar kunnen daarom juist snel schakelen en het contact met onze klanten persoonlijk houden. Waar je vaak bij een groot makelaarskantoor toch gauw een ‘nummer ‘bent, ben je dat absoluut niet bij Marcel Kon makelaars. Het andere grote voordeel is dat je alsnog profiteert van meer dan 25 jaar ervaring. Ons kantoor is in 1995 beginnen in Borne door oprichter Marcel Kon en die kent het vak daarom ook door en door. En met zijn achtergrond in vastgoed hebben wij dus ook de expertise in huis om vastgoed te verkopen en aan te bieden via een sterk netwerk die we door de jaren inmiddels hebben opgebouwd.

Ben je op zoek naar een huis in Twente, in één van de grote steden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn gevestigd in Enschede en Borne en kunnen zodoende de Twentse woningmarkt goed bestieren. Ook voor het oriënteren van een woning staat ons team voor je klaar met raad en daad!

Je volgende huis kopen in Enschede, Almelo of Hengelo? Wij helpen graag!

Woon je al in Enschede, Almelo of Hengelo, maar zoek je een nieuwe woning? Bijvoorbeeld omdat je leveren is veranderd door een (extra) kind of een andere baan, begin je zoektocht dan bij ons makelaarskantoor in Enschede of Borne. Als aankoop en verkoopmakelaar kunnen we voor jou al het werk uit handen nemen zodat je vertrouwd alles voor je wordt geregeld. Voor direct advies en informatie ga dan naar:

Bespreek je woonwensen met ons, je budget en wat je absoluut wel of niet wilt hebben aan het huis, en wij gaan op zoek als bemiddelaar. We zoeken de beste woningen in de regio en gaan met de desbetreffende makelaar in gesprek voor het bepalen van de juiste prijs. Een ander groot voordeel als aankoopmakelaar is dat wij de woningmarkt goed kennen, vooral in Twente. Dit komt ten gunste van de uiteindelijke verkoopprijs omdat wij bijna altijd een betere prijs kunnen afdwingen dan wanneer je zelf een bod zou uitbrengen.

Een tip: Bezichtig meerdere huizen om erachter te komen wat jij belangrijk vindt aan een toekomstige woning. Bijvoorbeeld de omgeving, het aantal vierkante meters en of er nog veel moet gebeuren aan de woning.

Als verkoopmakelaar richten we ons juist weer op de andere kant van de markt. En de woningmarkt in vooral Enschede is enorm booming! Prijzen schieten de lucht in en gemiddeld staan een huis slechts enkele weken te koop in plaats van maanden. Als verkoopmakelaar proberen we altijd de best mogelijke prijs voor jou af te dwingen. Door het maken van een professionele video, het aanbieden van je huis op funda en onze website én het promoten op social media, kunnen wij vrij zeker zijn dat jouw huis onder de aandacht komt bij het juiste publiek.

Een woningtaxatie aanvragen | Binnen 48 uur een rapport

Ben je benieuwd wat je huis nu waard is, of wil je een taxatie ontvangen van een huis wat je wilt kopen? Dat kan bij Marcel Kon makelaardij. Schakel één van onze erkende woningtaxateurs in in Enschede of Borne en wij kunnen binnen 48uur een officieel onafhankelijk waarderapport opstellen.

Gratis waardeberekening via de website

Je kunt ook via onze website direct een waardeberekening opvragen. Je hebt binnen enkele minuten een berekening in je mailbox zodat je een indicatie hebt. Lekker makkelijk en zo geregeld. Volg ons team op social media voor het laatste aanbod of bezoek onze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*