Hoe herken je een modern interieur

Een modern interieur kun je goed herkennen aan strakke lijnen en rechte hoeken. De basis van een modern interieur is altijd rustig en minimalistisch vormgegeven. De aankleding is kleurrijk en luxe voor design fauteuils en meubels met de meest uiteenlopende vormen.

Zelf je interieur bepalen

Als je van een minimalistische inrichting houdt, dan moet je niet te veel kleine accessoires en spullen gebruiken, maar juist de wat grotere spullen. Zo krijg je een rustiger gevoel. Als je houdt van een meer rijkelijk gevoel, dan is een royale hoekbank met en verstelbare rugleuning. Als je daar te weinig ruimte voor hebt, dan kun je voor een strakke rechthoekige bank kiezen. Maak niet te veel gebruik van accessoires, daardoor wordt een modern interieur te druk. Het is leuk om te kiezen voor één of een aantal opvallende accessoires.

Moderne meubels

Moderne design meubels kun je herkennen aan een frisse uitstraling, welke vaak in een witte glanzende kleur komen. In een modern interieur kom je vaak meubels tegen die gemaakt zijn aluminium, metaal, chroom of kunststof en glanzen vaak mooi. Deze moderne stijl kun je gemakkelijk in heel je woning gebruiken zodat alles in één stijl is. Het is een kwestie van simpelweg de juiste materialen en kleuren gebruiken.

Voor leuke moderne design meubels en design fauteuils is een kijkje nemen op de website van BoConcept zeker niet misplaatst!

Kleurgebruik

Populaire kleuren voor een modern interieur zijn zwart, grijs en wit welke vaak zijn afgerond met hoogglans. Deze kleuren geven een minimalistische en rustige basis. Ze kunnen perfect gecombineerd worden met een felle kleur als geel of rood. Zo krijgt het interieur wat meer pit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*