Het voordeel van tapijttegels

Wellicht overweegt u een nieuwe vloer te leggen in de slaapkamer, woonkamer of in een andere ruimte in huis. Doordat u net een nieuw huis heeft, of omdat u gewoon behoefte heeft aan vernieuwing in uw huidige woning. Het leggen van een nieuwe vloer kan voor een hele andere sfeer en uitstraling zorgen en is daarmeee een relatief betaalbare optie. Erg populair de laatste jaren is laminaat. Hoewel laminaat erg mooi is, vergeten veel mensen hierdoor dat een tapijttegel misschien wel net zo’n goede optie is. In deze blog schenken we dan ook graag wat aandacht aan de voordelen van tapijttegels!

Tapijttegels zijn makkelijk te vervangen!

Heeft u kinderen in huis? Of lopen er huisdieren rond? Of laat u zelf misschien regelmatig iets vallen? Vlekken op de vloer zijn soms lastig te verwijderen. Ook wanneer kinderen speelgoed laten vallen kunnen er beschadigingen optreden. Op een laminaatvloer kan dit leiden tot deuken. Bij een tapijttegel zal dit niet voorkomen. En is er een vlek ontstaan die niet zomaar te verwijderen is? Geen probleem. U kunt de tapijttegel eenvoudig vervangen door een andere tegel. In het geval van tapijttegels is dit geen grote investering.

Beter loopcomfort en geschikt voor vloerverwarming

Tapijttegels lopen erg fijn. Een zachte ondergrond loopt nu eenmaal lekkerder dan een ‘koude’ vloer. Laminaat bijvoorbeeld is niet erg warm aan de voeten. Tapijttegels zijn dat wel. Dit is natuurlijk helemaal fijn in de winter. Bovendien is een tapijttegel uitermate geschikt voor vloerverwarming. De combinatie van vloerverwarming en tapijttegels zorgen voor een aangename warmte in huis! Echt een aanrader.

Wat kost een tapijttegel nu eigenlijk

Tapijttegels zijn al te koop vanaf €1,50 per stuk. De uiteindelijke prijs is uiteraard afhankelijk van het type tapijttegel dat u kiest. Bent u op zoek naar tapijttegels Tilburg? Neem dan eens een kijkje bij Tapijttegelhandel! Shopt u liever offline? Dan raden wij u aan af te reizen naar Kraggenburg. Hier kunt u een showroom vinden met een groot aanbod aan tapijttegels. Deze tapijttegels zijn direct uit voorraad leverbaar. Dus ziet u iets moois? Dan kunt u de tapijttegels direct meenemen naar huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*