Grind Utrecht

Grind Utrecht

Vaak wordt grind gebruikt voor het versieren van bijvoorbeeld een border, een bloembak of vijver. Echter is grind ook zeer geschikt voor het aanleggen van een oprit, een pad of terras bij jou in Utrecht. Grind in Utrecht is namelijk niet alleen mooi voor de uitstraling van je tuin, terras of object, maar ook erg duurzaam. Ook is het leggen van grind een stuk eenvoudiger dan tegels en is het grind goed waterdoorlatend zodat je geen plassen water aantreft nadat het heeft geregend (wat in Nederland geen uitzondering is).

Soorten grind Utrecht

Bij Grintje Zeker vind je diverse soorten siergrind zoals Basalt, Graniet, Toscane, Rood mijnsteen en nog veel meer. Mocht je niet bekend zijn met de termen, neem dan is gerust een kijkje op de website van Grintje Zeker voor een impressie. Ook vind je daar diverse soorten zand zoals speelzand, straatzand, drainage zand en vulzand.

Levering grind en zand Utrecht

Doorgaans levert Grintje Zeker grind en zand in bigbags variërend in grootte van 0,35m3 of 0,7m3. Je bestelde grind en/of zand in Utrecht zal van tevoren worden besproken en afgestemd op je wensen en mogelijkheden. Zo weet je wanneer je het grind of zand bij jou in Utrecht kan verwachten en weet je zeker dat het netjes voor de deur wordt afgeleverd (of een andere gewenste locatie). Voor grotere orders kan het zand of grind ook losgestort worden geleverd in Utrecht. Grintje Zeker is er namelijk niet alleen voor de particulier, maar ook de zakelijke markt.

Benieuwd naar de mogelijkheden, prijzen en het assortiment van Grintje Zeker? Kijk dan op http://www.grintjezeker.nl/ of bel 06 – 12 18 96 44

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*