Grind Leeuwarden

Grind Leeuwarden

Er zijn vele toepassingen voor grind. Bedrijfspanden gebruiken het vaak ter versiering rondom het pand, in bloembakken, vijvers, maar ook in de particuliere tuin komt grind veelvuldig voor. Naast de estetische waarde van grind is het erg duurzaam en goed waterdoorlatend. Daarnaast is het leggen van grind een stuk eenvoudiger dan tegels. Zo wordt grind ook veel gebruikt voor de aanleg van een oprit, een terras of paden/wegen.

Soorten siergrind Leeuwarden

Voor welk doeleinde je ook op zoek bent naar siergrind in Leeuwarden, bij Grintje Zeker zul je zeker slagen. Je vindt er een breed assortiment siergrind zoals graniet, wit grind, bont grind, basalt, mijnsteen, canadian slate en veel meer. En het mooie is dat je niet zelf vervoer hoeft te tegelen voor het ophalen van je siergrind, maar dat deze netjes bij je wordt afgeleverd in Leeuwarden. Van tevoren zal een medewerker van Grintje Zeker even contact met je opnemen, zodat je weet wanneer de levering plaatsvindt, en de chauffeur weet waar de bestelling precies kan worden afgeleverd.

Naast siergrind Leeuwarden ook levering van zand

Heb je naast siergrind ook zand nodig voor je tuin, parkeerplaats of andere locatie? Geen probleem. Grintje Zeker heeft diverse soorten zand voorradig zoals straatzand, speelzand en drainage zand. De levering van zand en grind vindt in principe plaats in big bags van 0,35m3 of 0,7m3. Heb je echter een “grote bestelling” dan kan er, indien gewenst, ook losgestort worden afgeleverd.

Meer weten? Contact Grintje Zeker via info@grintjezeker.nl of bel 06 – 12 18 96 44 voor meer informatie of een prijsopgave.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*