Graszoden Borger

Hoge kwaliteit graszoden uit Borger bij u voor de deur geleverd. Jarenlange ervaring in het professioneel kweken van hoogwaardige kwaliteit gras.

Bij www.graszodenborger.nl kunt u terecht voor speelgazon, siergazon en schaduwgras. Met een ervaring van ruim 30 jaar en 250 hectare land is Graszoden Borger een serieuze speler in de markt. De grasvelden strekken zich uit over Drouwen en Borger en de afhaallocatie is aan de Steenhopenweg 3 te Drouwen. Het is dus zowel mogelijk om uw graszoden vanuit Borger thuis te laten bezorgen of om deze af te halen in Drouwen bij de kwekerij.

Soorten gras

Bij Graszoden Borger kweken ze verschillende soorten gras met en zonder bewapening. Een bewapening betekend dat er een biologisch afbreekbare netting wordt gebruikt onder de viltlaag van de graszode. Deze netting lost binnen 4 tot 5 jaar volledig op. Omdat deze bewapening zich onder de viltlaag bevind zult u geen hinder ondervinden hiervan met verticuteren, grasmaaien of andere onderhoudswerkzaamheden. Bij een graszode zonder bewapening wordt er dus geen netting gebruikt. Deze graszoden moeten langer op het land liggen omdat ze de stevigheid volledig uit zichzelf moeten halen. Als u een bestelling wilt plaatsen bij Graszoden Borger heeft u de keuze uit de volgende soorten gras:

  • Graszoden met bewapening voor € 1,59
  • Graszoden zonder bewapening voor € 1,69
  • Schaduwgras (zonder bewapening) voor € 1,89

Laat u voordat u een bestelling plaatst eerst goed voorlichten over wat de beste grassoort is in uw situatie.

Mooi graszoden uit Borger kopen

Het gras hoeft vanaf nu niet meer groener bij de buren te zijn. Ga over tot het kopen van mooie graszoden uit Borger en geniet direct van het donkergroen aanzicht in uw tuin. Het kopen online van deze graszoden gaat erg eenvoudig. In een paar stappen heeft u uw bestelling geplaatst waarin u aangeeft of u de grasmatten wenst af te halen of laat thuis bezorgen. Betalen gaat gemakkelijk en veilig met iDEAL. Ook contant betalen bij aflevering is mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*