Gevel reinigen

Gevel reinigen.

Door het Hollandse weer, de luchtverontreiniging, de mosgroei, intrekkend vocht en de vandalisme heeft uw woning of pand heel wat te verduren. Al deze problemen zijn niet goed voor de gevel van uw woning of pand. Als uw gevel te erg is aangetast door al deze problemen, is het nodig om uw gevel te laten reinigen. Bij Schoonmaakservice R. De Jong bent u aan het juiste adres als het gaat om het reinigen van uw gevel. Ruim 35 jaar hebben wij al een hoop klanten tevreden mogen stellen! Schoonmaakservice R. de Jong is actief in Oudewater en de omgeving. Een klein werkveld, maar met als doel een persoonlijk contact met de klant te onderhouden.

Gevel reinigen doen wij voor diverse partijen als zorgcentra, bedrijven, schoolinstellingen en kantoorgebouwen. Wij hebben veel deskundigheid op het gebied van gevel reinigen door onze jarenlange ervaring.

Waarom uw gevel reinigen?

Het is noodzakelijk om uw gevel te reinigen door jarenlange blootstelling aan het weer. Door de verschillende weersinvloeden kan uw gevel veel schade oplopen. De schade kan voorkomen op zowel de gevel als de muren binnen uw woning of pand als er geen actie ondernomen wordt.

Wij verwijderen vervuiling of aanslag tijdens de werkzaamheden van het gevel reinigen. Dit kan vervuiling of aanslag zijn zoals roet, mos of algen. Wij pakken vervuilde gevels aan met een hypermoderne hogedrukunit en met de juiste milieuvriendelijke producten zorgen wij ervoor dat uw pand er straks weer piekfijn bijstaat!

Gevel impregneren.

Naast het schoonmaken van uw vervuilde gevel, kunnen wij uw gevel ook impregneren. Dat houdt in dat de komende vervuiling uw gevel niet meer blijvend beschadigd, maar het zich eenvoudig laat verwijderen. Kwaliteit en deskundigheid staan hoog in het vaandel bij Schoonmaakservice R. de Jong.

Wilt u meer informatie weten of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*