Geld verdienen in vastgoed

 

Heeft u uw beleggingen in vastgoed al goed geregeld? Wellicht dat wij u iets interessants kunnen bieden. VastgoedAmerika verzorgt beleggingen in Amerikaans vastgoed. Vanwege de kredietcrisis zijn de huizenprijzen tot wel 70% gedaald en hebben veel Amerikanen hun, met hypotheek bezwaarde, huis moeten afstaan aan de bank. Zij zijn verplicht de komende jaren een huis te huren. Hierdoor is de verhuurdersmarkt uiterst aantrekkelijk geworden. Wanneer u nu in Amerikaans vastgoed belegt profiteert u niet alleen van een aantrekkelijke waardevermeerdering maar ook van een hoog verhuurrendement! Wij garanderen een verhuurdersrendement van 10% tot wel 15%.

Dit is het moment voor uw beleggingen in vastgoed

Dit is het moment om uw beleggingen in vastgoed in orde te maken! VastgoedAmerika staat u graag bij met uitgebreid persoonlijk advies. Wij stellen graag de ideale vastgoedportefeuille voor u samen zodat u niet alleen een hoge return on investment op de verhuur ontvangt maar ook aantrekkelijkere vooruitzichten m.b.t. waardevermeerdering. Wij werken nauw samen met uiterst zorgvuldig geselecteerde lokale partners. Bovendien legt u zelf het vastgoed bij de notaris vast en houdt u het beheer in eigen handen. Wel zo interessant dus!

Wacht niet met beleggen in vastgoed!

Wij raden u aan om niet te wachten met het beleggen in vastgoed. VastgoedAmerika heeft, samen met lokale partners, de beste huizen voor u geselecteerd. Of u nu gaat voor een hogere return on investment uit de verhuur of voor een aantrekkelijkere vooruitzichten m.b.t. waardevermeerdering, wij kunnen er voor zorgen dat uw belegging kansrijk is! Daar wij enkel optreden als persoonlijk adviseur en bemiddelaar, houdt u zelf uw belegging in handen. U legt zelf uw beleggingen vast bij de notaris. Allemaal voordeel voor u dus!

Nu beleggingen in vastgoed verzorgen

Regel nu uw beleggingen in vastgoed! Wilt u ook een hoog return on your investment? Ons professionele team staat voor u klaar. Maak vandaag nog een afspraak en wij selecteren de beste huizen voor u. Bel nu met 020 – 3312954 of neem contact met ons op via het contactformulier of e-mail: info@vastgoedamerika.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*