Foto op canvas tips

Het is de nieuwste trend! De laatste tijd zijn foto’s op canvas in steeds meer huishoudens terug te vinden. Het is een erg leuke manier om uw mooie herinneringen vast te leggen en te delen met andere mensen. Bekijk de top 5 webshops en meer canvas tips hier.

Een foto op canvas bestellen

Door uw foto op canvas af te laten drukken, krijgt u de uitstraling van een schilderij. U kunt uw foto in allerlei formaten af laten drukken, dit kunt u bij uw fotograaf regelen, maar ook via het internet. In verschillende winkels is vaak ook een apparaat te vinden waar je je foto kunt bestellen. Het grote voordeel van het bestellen via internet of via een een apparaat is dat je van tevoren een idee kunt krijgen van het uiteindelijke resultaat. Het is namelijk vaak ook mogelijk om special effects toe te voegen aan de canvas. Zo is het mogelijk om deze in grijstinten te laten afdrukken of met een sepia effect.

Retour

Als u een canvas heeft besteld en hij bevalt niet, dan kun je hem meestal binnen 8 dagen inruilen, als je hem via het internet hebt besteld is het uiteraard de bedoeling dat u deze binnen 8 dagen terug stuurt. Het enige nadeel van uw internet bestelling is dat u zelf de retourverzendkosten dient te betalen. Maar de meeste mensen die een foto op canvas bestellen via het internet zijn zeer tevreden over het resultaat. Het komt dan ook bijna niet voor dat iemand dit terug stuurt.

Afdrukken op verschillende formaten

Ook kun je de canvas op verschillende formaten af laten drukken. Kleine canvas doeken kosten vaak niet meer dan 20 euro en geeft al een leuk effect. Maar als je de canvas groter wil is dit uiteraard ook mogelijk. Wel is dit vaak terug te zien aan de prijs. Hoe duur het dus is ligt aan hetgeen wat je precies wilt, maar vaak kost het minder dan wordt gedacht.

Een waardevolle toevoeging op het interieur

Een foto op canvas is een echte toevoeging aan je inboedel. Het is een leuke manier om uw muren op te vullen zonder dat het al snel te veel is en benauwd oogt. Als je veel foto’s laat inlijsten en ophangt geeft dit vaak een benauwend effect. Verder is canvas erg makkelijk schoon te houden, je hoeft het immers alleen maar af en toe met een vochtige doek af te doen. Dit is niet het geval bij ingelijste foto’s. Deze zijn vaak moeilijk schoon te houden en er komen dan vaak ook strepen op het glas. Dit is dan weer te zien als de zon erop staat, waardoor uw woning een vieze indruk geeft.

Tot slot

Bent u op zoek naar een leuke manier om uw herinnering vast te leggen en te delen? Dan is het zeker aan te raden om uw foto op canvas af te laten drukken. Dit geeft een leuk effect in uw woonkamer en het is dan ook wel te stellen dat een foto op canvas ook een echte aanwinst is. Veel mensen zijn bang voor de kosten, maar deze vallen reuze mee. Er is dus geen reden om het niet te doen naar onze mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*