Eiken vloeren

Eiken vloeren passen in ieder interieur

Een houten vloer wordt steeds populairder. Niet alleen in woningen maar ook in kantoorruimtes komt een eiken vloer prima tot zijn recht. Eiken is een zeer harde houtsoort die bestand is tegen hogere belasting en die tot op zekere hoogte ook tegen vocht kan. Kies je bijvoorbeeld voor het goedkopere laminaat dan zal je merken dat als de vloer vochtig wordt deze gaat bobbelen en uitzetten. Een eiken vloer is veel sterker. Natuurlijk moet je meteen maatregelen nemen als er een emmer water omvalt of een glas op de grond valt. Maar de vloer kan wel meer hebben dan andere soorten vloeren.

Een eiken vloer in een kantoorruimte

Kies je voor een eiken vloer in je kantoorruimte dan kies je voor stijl en tegelijk voor gemak. Deze vloer is namelijk gemakkelijk schoon te houden en geeft de kamer tegelijk een mooie uitstraling. Een directiekamer of vergaderkamer wordt om deze reden dan ook vaak voorzien van eiken vloeren. Het dempt ook het geluid en dat kan ook een voordeel zijn. De vloer kan gemakkelijk worden gereinigd met de stofzuiger, een vloerwisser of een sopje met schoonmaakmiddel dat geschikt is voor houten vloeren.

Kies voor een mooie eiken vloer in iedere ruimte

Een eiken vloer kan in praktisch iedere ruimte worden gelegd, zelfs in je badkamer. Wellicht denk je dat dat niet kan vanwege het vocht. Maar eikenhout is wel degelijk geschikt. Natuurlijk moet je ervoor zorgen dat er geen water op de vloer blijft staan en de gekozen ondervloer is hierbij essentieel. Maar wil je een mooie chique uitstraling voor je badkamer dan is het wel degelijk mogelijk om hier een eiken vloer in te leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*