Een kapot slot of een kapotte sleutel?

Op een defect slot of een afgebroken sleutel zit niemand te wachten. U komt het huis niet meer in of uw woning is niet goed meer beschermd tegen inbrekers. Het is daarom van een groot belang dat u snel iets aan een defect slot doet. Het is niet altijd mogelijk om er zelf iets aan te doen en daarom is het verstandig om een gerenommeerde slotenmaker in te schakelen. Vooral als uw sleutel kapot of weg is, krijgt u het slot met geen mogelijkheid open. Een slotenmaker opent het slot voor u en zet er een nieuw en deugdelijk slot in.

Kapot slot

Een kapot slot kan riskant zijn in verband met inbraken. Sloten die niet deugen zijn gemakkelijk open te krijgen door inbrekers die vervolgens uw waardevolle spullen meenemen. Merkt u dat uw sloten niet soepel opengaan of dat verouderd zijn dan is het verstandig om deze snel te laten vervangen. Schakelt u daarom een slotenexpert in. Zij hebben alle verstand van sloten en zetten er snel een goed slot in. Over het algemeen hebben bijna alle slotenmakers sloten met het SKG keurmerk. Dit houdt in dat deze sloten uitvoerig zijn getest op inbraak preventie. Deze sloten zijn nagenoeg onmogelijk om open te krijgen zonder sleutel.

Kapotte sleutel

Een kapotte of een verloren sleutel is erg vervelend en u kunt het huis niet meer in. Veel mensen hebben een sleutel aan buren of kennissen gegeven, dat is erg verstandig want zo komt u als nog uw woning binnen. Bij een kapotte sleutel of een verloren sleutel is het verstandig om een slotenmaker te bellen, vooral als het midden in de nacht is. U wilt uw buren of kennissen niet midden in de nacht wakker maken. De slotenmaker staat echter dag en nacht voor u klaar en helpt u uw woning weer binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*