Catering? Wat maakt het verschil!

Catering is een Engelse benaming voor maaltijdverzorging, maaltijdvoorziening of het leveren van maaltijden. Over het algemeen worden deze maaltijden bereid door gespecialiseerde bedrijven die voldoen aan bepaalde regels en eisen, dit om de veiligheid van ons voedsel te bewaken.
De laatste jaren geldt steeds meer de Europese wetgeving in Nederland.
Als u voor een catering of cateraar kiest dan wilt u er verzekerd van zijn dat er zeer zorgvuldig met het voedsel wordt omgegaan en de regels en wetten worden gehanteerd en gerespecteerd. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit houdt deze regels en wetten nauwlettend voor ons in de gaten.

Op zoek naar een goede cateraar

Een goede cateraar voldoet uiteraard aan de gestelde eisen van de Nederlandse Voedsel- en Warenwet. Of dat nu gaat om een eenvoudig broodje of een uitgebreide lunch. Welling catering besteed veel zorg en aandacht aan de bereiding van uw lunch, broodjes of salade. En de keuze is groot en verrassend. Bovendien worden alle producten dagelijks vers voor u aangeschaft.
Het zoeken en vinden van een geschikte cateraar voor uw evenement is een belangrijke factor voor succes evenals het overleggen over de details en uw wensen.

Verrassend feest?

Ook is het mogelijk om een compleet barbecue arrangement all-in te bestellen, inclusief drank en een professionele barbecue kok die voor u met alle aandacht een smaakvolle barbecue bereid en serveert, zodat u alle tijd en aandacht heeft voor uw gasten. Ook behoort het tot de mogelijkheid om dit alles feestelijk aan te kleden en de bediening te laten verzorgen door ons professioneel en vriendelijk personeel.
Een leuk idee misschien voor uw tuinfeest, trouwerij of een andere feestelijke gebeurtenis?
Uiteraard wordt alles gratis bij u bezorgd, 7 dagen per week of een door u gewenst tijdstip en locatie.

Welling catering arnhem maakt het verschil!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*