Aardbevingsschade herstel

Hulp en advies bij aardbevingsschade herstel Groningen

De gaswinning in Groningen heeft helaas tot gevolg dat er in deze provincie regelmatig aardbevingen plaatsvinden. Hoewel hierbij geen slachtoffers vallen, treedt er wel schade op aan huizen en gebouwen. De bewoners van de beschadigde panden zien de waarde van hun huis of bedrijfspand dalen door de scheuren in de muren. Aardbevingsschade herstel Groningen is dan ook erg belangrijk. U kunt hierbij hulp en ondersteuning krijgen als u slachtoffer bent geworden.

Aantoonbare schade als gevolg van aardbevingen

Heeft uw woning schade opgelopen na een aardbeving? Dan wilt u natuurlijk dat deze schade wordt hersteld om erger te voorkomen. Hiervoor kunt u een beroep doen op een vergoeding van de Nederlandse Aardolie Maatschappij. Zij zijn verplicht om deze schade te vergoeden als u kunt aantonen dat de schade is ontstaan als gevolg van een aardbeving. U kunt als u dat wilt hiervoor juridische bijstand inroepen om u te laten bijstaan door een deskundige. In Groningen zijn speciale advocaten beschikbaar die gespecialiseerd zijn in het afhandelen van zaken met betrekking tot aardbevingsschade.

Weer comfortabel wonen in uw huis na aardbevingsschade

Door de aardbevingsschade te laten herstellen in Groningen kunt u weer met een gerust hart en comfortabel wonen. In veel gevallen kan de schade aan muren en daken zonder problemen worden hersteld. De kosten van herstel kunt u in vrijwel alle gevallen verhalen op de NAM. Zij zullen na onderzoek de schade vergoeden als blijkt dat deze inderdaad is ontstaan als gevolg van de door hen uitgevoerde gaswinning in de provincie Groningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*