Aannemersbedrijf Groningen

Laat je bouwopdracht uitvoeren door een professional

Wil je een pand laten bouwen of renoveren dan kun je deze klus gunnen aan een aannemersbedrijf in Groningen. Een aannemer kan het werk zelf doen, maar het kan ook dat bepaalde delen van de opdracht worden uitbesteed aan specialisten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan timmerwerk of aan het aanleggen van elektrische bedrading of leidingen. De hoofdaannemer is degene met wie jij als opdrachtgever zaken doet. Hij verzorgt het contact met de onderaannemers waarmee jij je in principe niet hoeft te bemoeien. De hoofdaannemer is eindverantwoordelijk.

Renovatie of nieuwbouw

Je kunt een aannemer inschakelen voor een verbouwing maar ook voor het laten bouwen van een compleet nieuw pand. Voor renovatiewerk werken aannemers zowel voor particulieren als voor een woningbouwvereniging of verenging van eigenaren. Voor nieuwbouw zijn dit vaak projectontwikkelaars of een enkele keer een particulier die een huis of bedrijfspand laat bouwen. Je bent uiteraard vrij om je opdracht aan een aannemer naar keuze te gunnen. Je kunt hiervoor meerdere offertes opvragen bij verschillende bedrijven en de beste eruit kiezen.

Kies de beste aannemer voor je klus

Als je een bouwproject hebt dan is het belangrijk dat je eerst goed op papier zet. Geef aan wat de bedoeling is en welke materialen gebruikt moeten worden. Ook een tijdspad voor de opdracht is belangrijk. Alleen dan kan een aannemer een betrouwbare offerte uitbrengen. Zo krijg je ook voldoende inzicht in de kosten zodat je weet waar je aan toe bent als je de opdracht gunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*