Wonderland

Bestaan sprookjes? Wellicht dat daar de meningen over verdeeld zijn. Zeker als u deze vraag aan uw kleine kind stelt. Of sprookjes bestaan doet er even niet toe. Ze kunnen wel tot leven worden gebracht. De online slotmachine Wonderland van iSoftBet is er buitengewoon goed in geslaagd om de sprookjessfeer tot leven te wekken. Wonderland gaat over Alice, over een konijn en ook over een hoedenmaker. En weet u wat ook geen fabeltje is? Op het moment dat u zich registreert, krijgt u maar liefst 1000 euro aan speelgeld op uw account gestort. Dus ja, sprookjes lijken wel degelijk te bestaan.

Gokkast wonderland

Misschien wilt u graag eerst de gokkast Wonderland leren kennen klik hier om de spellen te zien. Dat is natuurlijk mogelijk. U hebt alle gelegenheid om eerst de gratis online versie te spelen. Op deze wijze maakt u kennis met de kast en weet u – voor het geval u daarna met echt geld gaat spelen – hoe u uw centen het best kan inzetten. De online slotmachine Wonderland levert u als speler 9 winlijnen, waarmee u met een inzet van maximaal 5 munten een serieus gokje zou kunnen wagen.

iSoftbet

In alle eerlijkheid, de gokkast Wonderland komt qua gevoel en stijl niet helemaal overeen met mijn verwachtingen. Ik heb het spel gedurende lange tijd gespeeld en dat was zeker prettig te noemen. Maar het zogenaamde Wonderland-gevoel heb ik niet gekregen. Dus deze keer kan niet worden gezegd dat de makers van iSoftBet er weer een toppertje uitgeperst hebben. Het is een prima kast om te spelen, maar voldoet qua uitstraling dus niet aan de verwachtingen.

Het spel

Desondanks gaan we u een en ander vertellen over de regels en de functies van het spel. Bij het behalen van een score worden per winrij alleen de hoogste winsten uitbetaald. Het is mogelijk om via de bonus 10 duizend credits te bemachtigen. Hiervoor dient u 3, 4 of 5 bonussymbolen op uw beeldscherm te krijgen. Pas dan wordt de Wonderland Bonus gestart en bent u in de gelegenheid aanzienlijke bedragen te winnen. Met deze symbolen kunnen ook gratis spins of vermenigvuldigers worden gewonnen. Tevens kunt u ervoor kiezen een extra bonus in de wacht te slepen. Kortom, met deze bonussen is het relatief eenvoudig de leukste prijzen te incasseren.

Een winnende combinatie?

Ook de wild brengt u de mooiste prijzen. De wild vervangt voor u een symbool waar u helemaal klaar mee bent. Dit symbool staat voor u op de totaal verkeerde plaats. Sterker nog, het staat een winnende combinatie in de weg. Dat is reden genoeg om dat symbool te vervangen door de wild. Plots hebt u dat grote bedrag nu wel in het vizier. Let wel, de wild mag alles vervangen, maar dat geldt niet voor de scatter en de bonussymbolen. Het scattersymbool laat de totale inzet vermenigvuldigen met een bepaalde factor. Het bedrag wat daaruit voortvloeit wordt opgeteld bij de winst die u reeds eerder hebt geboekt.

Speel nu!

Op de online slotmachine Wonderland kunt u gokken met een muntwaarde van 1 cent tot 5 cent. Per draai is de maximuminzet 25 euro. Geniet van het spel en zorg ervoor dat u uw prijzen binnenhaalt. Wanneer u nog enkele vragen hebt, kunt u even kijken in de winsttabel. Deze vindt u bij aanvang van het spel. Daarin staat alles vermeld over de regels van het spel en de functies van de symbolen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*