Wilt u een hottub gaan aanschaffen

Wilt u binnenkort een hottub aanschaffen voor uw eigen tuin? Vraag dan eens naar de voorwaarden van ons. Wij zijn een bedrijf met de grootste showroom van heel Nederland, zodat er altijd een model of een type bij zit die perfect past bij uw wensen en eisen voor een sauna We zijn daarnaast ook nog eens marktleider op het gebied van de import van sauna’s en hebben een goede naam opgebouwd bij onze eerdere klanten en partners.

Kies nu voor een hottub

Wanneer u kiest voor een hottub dan heeft u een goede keuze gemaakt, aangezien het apparaat een perfecte sauna is voor iedereen en voor elk gewenst gebruik en niveau. Het is een hele toegankelijke sauna die door de vorm erg prettig is in de omgang. Door de ronde vorm hoeft de lucht niet zo heel veel afstand af te leggen, aangezien het rond draait in de barrel. Hierdoor is het ongeveer een besparing van 23 procent, waardoor de ruimte veel sneller gevuld is met warmte. Dit zorgt er ook voor dat het sneller verwarmt is, zodat de kosten van het verwarmen zeker lager uitvallen dan bij andere sauna’s en andere vormen. Vraag bij ons naar meer informatie over de hottub’s.

Zoekend naar een specialist voor uw hottub

Bent u opzoek naar bedrijf dat specialist is op het gebied van Hottub’s? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een specialist op het gebied van sauna’s, maar ook bubbelbaden en hottubs zijn onze specialiteit. Wanneer u kiest voor een hottub van ons dan kiest u zeker voor kwaliteit. Onze barrels zijn vervaardigd uit ontzettend stevig hout dat erg geschikt is voor het gebruik van de sauna. Het is een type hout dat wordt geïmporteerd, aangezien het in Nederland niet beschikbaar is. Het hout heet Ceddar hout en is afkomstig uit Canada. Hier worden verschillende boomsoorten gebruikt om zo een perfecte houtsoort uit te kunnen kiezen. Het belangrijkste aan deze houtsoort is zeker de isolatiewaarde. Het dikke hout, wat een doorsnede heeft van ongeveer 44 millimeter, is de beste isolerende houtsoort die er bestaat. Het zorgt er voor dat de barrels die gemaakt worden voor de sauna’s geen aparte binnen of buitenwand nodig hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*