Volle lippen door lipvergroting

Veel vrouwen vinden het erg belangrijk dat zij mooie volle lippen hebben. Vaak worden volle lippen dan ook gezien als een van de schoonheden. Lang niet alle vrouwen worden geboren met mooie volle lippen van zichzelf en het kan dan ook goed voorkomen dat je en een erg kleine boven of onderlip hebt. Sommige vrouwen vinden het helemaal niet erg om een kleine onder of bovenlip te hebben, andere vrouwen vind het toch wel heel belangrijk om mooie volle lippen te hebben omdat zij vinden dat het gezicht veel meer uitstraling krijgt door volle lippen.

Lipvergroting

Een lipvergroting bij Robert Schoemacher kan er voor zorgen dat je mooie volle lippen krijgt doormiddel van een behandeling met fillers. De mond is erg bepalend voor het karakter van het gezicht, een vergroting van de lippen kan dan ook een heel ander uiterlijk veroorzaken dan voorheen.  Veel mensen vinden mooie volle lippen een belangrijk aspect van schoonheid, en het kan dan ook goed zorgen voor een uitstraling die een stuk sexier is. Naast het meer sexy zijn door volle lippen is daarnaast een erg groot veel dat je door vollere lippen over het algemeen er een stuk jonger uitziet.

Fillers behandeling voor vergroting van lippen

Wanneer iemand een vergroting van de lippen wil ondergaan kan dit doormiddel van een behandeling met fillers. Filler is een soort injectable. Het resultaat van de vergroting van de lip met fillers is niet blijvend, wanneer je het resultaat van de vergroting van de lip wilt blijven houden zal je de behandeling moeten blijven herhalen. Als je stopt met de behandelingen zal het resultaat van de vergroting na enkele tijd weer terug bij af zijn (het effect is meestal 6 tot 12 maanden zichtbaar).

De behandeling

De behandeling voor het vergroten van de lippen zal ongeveer 15 tot 30 minuten in beslag nemen. Voor de behandeling wordt het gebied verdoofd met een speciale crème of met een vloeistof (verdovingsvloeistof). Nadat de behandeling heeft plaatsgevonden zal het gebied goed gekoeld moeten worden zodat er de zwelling snel afneemt en er geen blauwe plekken ontstaan door het inbrengen van de injectables.

Behandellocaties

Wanneer je een behandeling wilt ondergaan voor het vergroten van de lippen kan je terecht bij verschillende klinieken van Robert Schoemacher. Het is eenvoudig om een afspraak te maken in een van de Perfect Age Centers waar Robert Schoemacher de behandelingen uitvoert. De mogelijke locaties waar Robert Schoemacher werkt zijn:

–          Perfect Age Center – Wassenaar

–          Perfect Age Center – Hengelo (in Overijssel)

–          Perfect Age Center – Baarn (gevestigd langs de A1).

One Reply to “Volle lippen door lipvergroting”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*