Tips bij het kopen van een e-sigaret

Als je een e-sigaret koopt is het goed om eerst te kijken naar welke e-sigaretten er allemaal te koop zijn. Online kun je talloze verschillende soorten vinden en deze kun je eenvoudig met elkaar vergelijken.

Waar zijn de beste elektronische sigaretten verkrijgbaar?

Dit hangt vooral af van waar je naar op zoek bent. Zoek je naar luxe uitvoeringen, dan zul je op zoek moeten gaan naar een webshop of winkel waar ze deze luxere uitvoeringen te koop aanbieden. Als je tevreden bent met een eenvoudige e-sigaret, dan kun je deze vrijwel overal wel kopen. Dit kan bij een tankstation of tabakszaak, maar je kunt deze ook online kopen. Voor goedkope exemplaren kan het lonend zijn om eens te kijken op e sigaret aanbieding 2015. Als je hier op zoekt kun je interessante aanbiedingen vinden, waardoor je voor relatief weinig geld een leuke e sigaret op de kop kunt slaan.

Zaken waar je op let als je een e-sigaret koopt

Doorgaans kijkt men bij het aanschaffen van een e-sigaret naar de hoeveelheid nicotine. Als je begint met e-roken is het aan te raden om te kiezen voor een variant met evenveel nicotine als de huidige sigaretten die je op dit moment rookt. Zo voorkom je dat je bij het overstappen te maken krijgt met ontwenningsverschijnselen. Je kunt ook proberen om een variant te nemen met minder nicotine dan de huidige sigaret die je op dit moment rookt. Je hebt als het om nicotine gaat verschillende gradaties. Als je zware sigaretten rookt dan is 24 mg aan te bevelen. 18 en 12 mg zijn gebruikelijk voor rokers die iets lichter roken. En 6 mg voor rokers die de lichtste sigaretten gebruiken. Ook kun je 0 mg verkrijgen als je geen nicotine wilt roken. Daarnaast kun je naar de smaak kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*