Rollator bestellen

Meer mobiliteit met een rollator

De rollator is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld. Moesten ouderen het vroeger doen met een wandelstok, tegenwoordig lopen zij een stuk stabieler met een rollator. Deze is op de juiste hoogte in te stellen zodat een oudere er gemakkelijk en vooral veilig mee op straat kan. Door achter een rollator te lopen is er meer stabiliteit en wordt de kans op een valpartij aanzienlijk verkleind. Door gebruik te maken van een rollator kan een oudere of gehandicapte zich meer zelfstandig bewegen en dat vergroot de algehele zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

De rollator is een veelzijdig hulpmiddel

Je kunt een rollator niet alleen gebruiken om veilig mee te lopen. Hij heeft meestal ook een mandje zodat je kleine dingen mee kunt nemen of een paar boodschappen kunt doen. Ook hebben veel rollators de mogelijkheid om hem als zitje te gebruiken zodat je onderweg even kunt uitrusten of kunt gaan zitten als iemand op straat een praatje wil maken en lang staan een probleem is. Alle rollators hebben een handrem zodat je er veilig op kunt zitten en ook de rollator kunt bij remmen als je van een hellend vlak moet lopen zodat deze niet te hard rolt.

Een handige uitvinding

De rollator is zeker een handige uitvinding. Je kunt een rollator kopen door deze online te bestellen. Je krijgt hem dan binnen enkele dagen thuisbezorgd. Heel handig als je niet erg mobiel bent of geen mogelijkheid hebt een rollator in een winkel te kopen en deze vervolgens mee naar huis te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*