Psycholoog in Enschede of Twente

Psychologische problemen komen helaas vaak voor in Nederland bij zowel jongeren als ouderen. Gelukkig zijn psychologische problemen goed te behandelen door specialisten. Iedereen zit wel eens niet goed in zijn vel of heeft eens het idee niet uit een situatie te kunnen komen. Maar als u last heeft van een psychische aandoening dan kunt u zich het beste laten behandelen door een psycholoog bij een psychologenpraktijk.

De praktijk

Bij een psychologenpraktijk kunt u terecht voor psychologische zorg. De zorg die u ontvangt is afhankelijk van uw probleem. U kunt onder andere één van de volgende therapieën volgen:

  • Traumatherapie
  • Depressiviteit therapie
  • Stress of burn out therapie
  • Angst of paniek therapie
  • Rouw verwerking
  • Gezinstherapie
  • Relatietherapie
  • Kindertherapie

De therapie is geheel afhankelijk van uw aandoening of probleem. In uw polis is ook te zien voor welke psychologische behandelingen u bent verzekerd. Het is belangrijk om dit van te voren te weten zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Psycholoog in Enschede of elders in Twente

Bent u woonachtig in Enschede of elders in Twente zoals Hengelo, Oldenzaal of Almelo? Wilt u daarom ook graag psychologische zorg in de buurt van uw woonplaats ontvangen? Gelukkig kunt u dan terecht bij psychologenpraktijk DOPPA zorg. DOPPA zorg ( psycholoog Enschede ) heeft meerdere vestigingen in Enschede en beschikt over teen team aan therapeuten die u kunnen helpen bij verschillende problemen.

U hoeft bij DOPPA zorg geen verwijsbrief te hebben om een afspraak te kunnen maken. U kunt rechts terecht om zorg te ontvangen. Er is geen wachtrij dus u bent altijd direct aan de beurt. Daarnaast is DOPPA zorg gespecialiseerd in het werken met kinderen, jongeren, volwassenen, gezinnen en relaties.

Heeft u dus een psychisch probleem en zou u graag geholpen willen worden in Twente zoals Enschede, Hengelo, Oldenzaal of Almelo? Neem dan eens contact op met Psychologenpraktijk DOPPA zorg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*