Permanente make-up

Permanente make-up (PMU) wordt steeds vaker toegepast. Het wordt ook wel micropigmentatie of een cosmetische tattoo genoemd. Met permanente make-up kun je iemands zelfbeeld verbeteren en het vertrouwen terug geven. Het kan bijvoorbeeld zijn dat iemand hele lichte wenkbrauwen heeft die je bijna niet ziet. Of dat iemand bijna helemaal geen wenkbrauwen heeft. Middels permanente make-up verhelp je deze problemen en geef jij hem of haar meer uitstraling. Een andere reden waarom mensen voor PMU kiezen is omdat het de sterke punten accentueert en de minder sterker punten corrigeert. Daarnaast is het voor vrouwen ook vaak gemakzucht. Ze staan in de ochtend minder lang voor de spiegel en of je nu uit het water komt of hebt gesport, het blijft altijd goed zitten. PMU wordt voornamelijk gebruikt voor de wenkbrauwen, de lippen en de ogen. Ondanks dat het een cosmetische tattoo wordt genoemd, mag je dit niet met elkaar vergelijken. Micropgimentatie gebruikt een hele andere techniek. Bij een tatoeage gaat de naald dieper in de huidlaag en dit doet tevens meer pijn. Micropigmentatie wordt in de eerste huidlaag aangebracht en is niet pijnlijk.

Wenkbrauwen

De wenkbrauwen zijn erg belangrijk voor de gezichtsuitdrukking. Bij iemand die nauwelijks wenkbrauwen heeft, heb je het gevoel dat er wat mist. De wenkbrauwen zorgen voor de omlijsting van het gezicht. Middels micropigmentatie zorg je ervoor dat de wenkbrauwen weer duidelijk zichtbaar worden of dat onderbrekingen opgevuld worden. Met de technieken van tegenwoordig zie je bijna niet dat het niet je echte wenkbrauwen zijn. Het geeft een natuurlijk resultaat.

Lippen

De contouren van de lippen worden naar mate ze ouder worden wat vager en dus minder duidelijk. Met micropigmentatie kun je een lipliner aanbrengen, waardoor je direct meer definitie van je lippen krijgt. Ze zijn zichtbaarder en geven je meer uitstraling. Zijn jouw lippen niet symmetrisch? Ook dan is PMU een hele goede oplossing. Met een paar kleine correcties wordt er meer symmetrie aan jouw lippen gegeven. Je kunt jouw lippen tevens meer kleur geven.

Ogen

Ogen zijn erg belangrijk voor iemands gelaatsuitdrukking en voor de uitstraling. Je zou het liefst willen dat je ogen sprankelen en je blikvangers zijn. Met make-up maak je jouw ogen altijd zo op dat ze goed opvallen. Dit kun je ook met permanente make-up doen. Het grote voordeel is dat PMU eenmalig is en je elke ochtend met sprankelende ogen uit bed stapt. Je kunt je ogen expressiever laten lijken door een eyeliner boven, onder of rondom je ogen. Met PMU hoef jij je geen zorgen te maken of je make-up is uitgelopen. Het zit altijd perfect!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*