Online psycholoog

De balans van de mens wordt bepaald door lichaam en geest. In balans zijn wil ook zeggen dat je gezond bent. Zowel lichaam en geest zijn met elkaar verbonden en daar waar iets niet goed is kan elkaar beïnvloeden. Als je bijvoorbeeld mentaal niet gezond bent, dan kan dit zorgen voor lichamelijke klachten en visa versa my site. Helaas komt het tegenwoordig veel voor dat men voor mentale klachten niet naar de dokter gaan of naar een psycholoog. Dit wordt als taboe gezien. Maar waarom wel naar de dokter gaan voor een knieblessure?

De gedachte achter een psycholoog speelt hier een grote rol in. Men doet er vrij afstandelijk over omdat ze niet “gek” of “gestoord” gevonden willen worden. Maar dat is absoluut niet waar. Het is zorg, namelijk geestelijke of mentale zorg. Wie mentaal niet gezond is kan ook lichamelijk ongezond raken.

De oplossing is een online psycholoog

Komt dit bij jou bekend voor maar wil je wél hulp omdat je problemen hebt op het werk, je relatie, bij familie? Of je voelt je gestrest, depressie of angstig. Maar durf je niet om naar een psycholoog te gaan? Dan is er dankzij het internet nu een oplossing voor jou, zodat je toch hulp krijgt. Je kunt vrij eenvoudig een online psycholoog raadplegen. Psychologen zijn hier aangesloten die op afstand hulp, advies, casussen, opdracht of andere middelen bieden om jouw probleem te verhelpen. Je krijgt een professioneel consult op afstand.

Je hoeft dan niet naar een praktijk met de kans dat je gezien wordt. Het is geheel anoniem en niet duur!

Hoe werkt een online psycholoog?

De werking is vrij eenvoudig. Je boekt een consult online. In je consult aanvraag omschrijf je jouw probleem en hoe je graag geholpen wil worden. De professionals nemen je vraag in behandeling en geven online advies via e-mail. Probeer het eens uit en deel je ervaring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*