Krukken kopen

Vergroot je mobiliteit met krukken

Als je een ongelukje hebt gehad of een operatie ondergaan dan kan het gebeuren dat je tijdelijk minder mobiel bent. Met krukken kun je je in de meeste gevallen gemakkelijk verplaatsen met krukken. Hierdoor ontlast je de gekwetste voet of het geblesseerde been. Krukken kopen kun je nu ook heel gemakkelijk online doen. Dat is wel zo handig, want als je minder mobiel bent kun je beter online shoppen dan dat je de deur uit moet om krukken in een winkel te gaan kopen.

De juiste maat krukken

Krukken kun je kopen in verschillende maten. Vaak zijn ze ook verstelbaar zodat je ze op verschillende hoogtes kunt gebruiken. Dit is belangrijk omdat je met goed afgestelde krukken je schouders ontlast. Veel mensen die lang met krukken hebben gelopen moeten daarna naar de fysiotherapeut omdat ze ernstige schouderklachten en rugklachten hebben. Dat wil je natuurlijk liever voorkomen. Zorg dus dat je krukken op de juiste hoogte staan.

Koop krukken van goede kwaliteit

Het is belangrijk dat je krukken koopt van goede kwaliteit. Je steunt er immers met je volle gewicht op. Als je al een blessure hebt en je komt ten val dan kan dit de situatie verergeren en kan het er op uit draaien dat je in een rolstoel terecht komt. Koop dus alleen krukken die zijn goedgekeurd en die je arts aanbeveelt. Zo zorg je ervoor dat je je zowel in huis als op straat veilig kunt voortbewegen en vergroot je daarmee je mobiliteit op momenten dat dit nodig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*