Goedkoop uit eten gaan

U heeft het wellicht al vaker geprobeerd, maar tot op heden zonder succes: voor een eerlijke prijs uit eten gaan. In dit artikel zal ik een aantal tips geven om ervoor te zorgen dat ook u van een voordelige maaltijd kunt genieten.

Deal websites

Om te beginnen zijn er de deal-websites zoals Groupon en Social Deal. De deals die hier worden aangeboden lijken vaak erg goedkoop, maar het tegenovergestelde is vaak waar. Werp voordat u een van deze deals aanschaft eens een blik op het menu van het restaurant dat op de website staat. Vaak staan deze menu’s in PDF formaat op de website vermeld. U zult zien dat de prijs op deal-sites vaak omhoog worden gegooid om de korting groter te laten lijken. Of de porties worden opeens kleiner. Deal-sites kunnen een goede deal opleveren maar pas er wel goed mee op!

Couverts week

Een tweede optie is bijvoorbeeld meedoen aan de Couverts-week. Tijdens deze week bieden restaurants u de mogelijkheid voor een goede prijs kennis te laten maken met wat ze in huis hebben. Deze optie is al een stuk beter dan gebruik maken van een deal-site. Helaas kunt u hier maar een of twee keer per jaar gebruik van maken.

Supermarkt acties

Ook supermarkten bieden tegenwoordig de mogelijkheid om zegels te sparen om voordelig uit eten te gaan. Deze acties leveren vaak erg goede tarieven op en zijn zeer zeker de moeite waard. Ook hier is het nadeel weer dat u moet wachten op een actie en dat u hier niet het hele jaar door gebruik van kunt maken.

Nieuw alternatief

Sinds kort is er een nieuwe speler op de markt, genaamd Fastpricing. Fastpricing biedt restaurants de mogelijkheid en de techniek aan om gebruik te maken van dynamische prijzen. Dynamische prijzen houden in dat u op drukke dagen meer betaald en dat u op minder druk bezette dagen voor een lager bedrag uit eten kunt gaan. Het is erg aantrekkelijk voor restaurants om hier aan mee te doen omdat het ervoor zorgt dat zij meer omzet kunnen maken doordat ze hun daluren kunnen opvullen. Als je goedkoop uit eten wilt is dit zeker het overwegen waard.

One Reply to “Goedkoop uit eten gaan”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*