Contactlenzen online of bij de opticien?

Contactlenzen zijn producten die er voor zorgen dat uw zicht wordt verbeterd. Het kan namelijk voorkomen dat u slechtziend bent geraakt of bijziend. Door verschillende factoren is het mogelijk om zichtproblemen te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan het te veel blootstellen van uw ogen aan de zon, beeldschermen, airco’s of droge ruimtes. Het is niet alleen vervelend dat u slechter kunt zien maar ook gevaarlijk.

Regelmatig een oogcontrole laten uitvoeren is belangrijk

Stel u rijd in de auto op de snelweg maar u kan niet goed zien of iemand af wil slaan, dan kan het zomaar zijn dat u een ongeluk maakt. Laat daarom regelmatig uw ogen controleren door een specialist voor uw eigen veiligheid.

Als het blijkt dat u een bril of contactlenzen nodig heeft dan is het belangrijk om af te vragen wat u graag zou willen. U kunt gemakkelijk met de specificaties, die u ontvangen heeft van de specialist, ergens een bril of contactlenzen kopen.

Contactlenzen

Heeft u de keuze gemaakt om contactlenzen te dragen dan heeft u genoeg keuze uit verschillende lenzen. Afhankelijk van uw afwijking heeft u standaard, multifocale of torische contactlenzen nodig. Voor iedere type lenzen heeft u keuze uit maandlenzen, weeklenzen en daglenzen. De meest gedragen lenzen zijn maandlenzen. Met maandlenzen kunt u één paar lenzen de hele maand dragen en dagelijks onderhouden met lenzenvloeistof. Lenzenvloeistof zorgt ervoor dat de lens schoon wordt en sterk genoeg om beter zicht te blijven garanderen.

Waarom eerder kiezen voor daglenzen dan voor maandlenzen?

Het nadeel is dat u kans maakt op vuile lenzen die uw ogen kunnen beschadigen. De laatste jaren stappen steeds meer mensen over op daglenzen. Met daglenzen draagt u elke dag een nieuw paar contactlenzen. U heeft geen lenzenvloeistof nodig en u hoeft daarom ook geen moeite te doen om de lenzen te onderhouden. Na een dag gebruik te hebben gemaakt van een paar lenzen, gooit u deze weer weg. Het resultaat is dat dit hygiënischer is voor uw ogen en gezonder. U draagt nooit vuile lenzen en kunt daarom uw ogen niet verder beschadigen.

Contactlenzen online kopen

Maar waar kan u contactlenzen kopen? U kunt onder andere langs gaan bij de opticien of u kunt er voor kiezen om uw lenzen te kopen bij een webshop. Online contactlenzen bestellen is voordeliger en net zo goed. U koopt precies het zelfde product maar voor veel minder geld. Laat u eens online adviseren en bestel uw lenzen online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*