Blijvend afvallen met een koolhydraatarm dieet

Steeds meer mensen in nederland hebben last van overgewicht en willen daar vanaf. Om het overgewicht kwijt te raken gaan ze op dieet, maar uit ervaring blijkt dat de meeste diëten niet of maar tijdelijk werken. De meeste diëten volg je voor een bepaalde tijd. In die tijd val je af, maar zodra je stopt met het dieet, kom je net zo snel weer aan.

Niet met het Back to Basic Afslankplan, dit koolhydraatarm dieet leert jou precies waarom je aankomt en hoe je deze overtollige kilo’s weer kwijt kunt raken. Maar het aller belangrijkste, het leert je ook precies hoe je je ideale gewicht daarna vasthoudt. dus geen JOJO-effect.

Koolhydraatarm Dieet

Carla van Schalk is een ervaringsdeskundige op het gebied van afvallen en koolhydraatarme diëten. Ze had lang last van overgewicht. Na vele diëten te hebben geprobeerd, die telkens zorgden voor een JOJO-effect, is ze op zoek gegaan naar een methode die wel een blijvend resultaat gaf. Ze heeft toen het Back to Basic Afslankplan geschreven.

Ze is in haar zoektocht tot de conclusie gekomen dat koolhydraten de dikmakers zijn en niet de vetten, zoals velen denken. Er zijn 2 soorten koolhydraten, goede en slechte. Vooral deze slechte koolhydraten zorgen ervoor dat je last krijgt van overgewicht. Ze wist vanaf dat moment dat een koolhydraatarm dieet de oplossing is voor haar probleem.

Back to Basic

In bijna al het “moderne voedsel”, maar ook in veel andere gangbare voedingsmiddelen, zitten toevoegingen, waaronder veel van deze slechte koolhydraten. Door het moderne eetpatroon vast te houden zul je dus nooit van je overgewicht afkomen.
Met het Back to Basic Afslankplan ga je terug naar de basis. Eten zoals de natuur het bedoeld heeft. Dus geen onnodige en slechte toevoegingen.

Om voor jezelf een gezond eetpatroon aan te meten is het belangrijk dat je precies weet wat goede en slechte koolhydraten zijn en wat je allemaal kunt eten om zo min mogelijk slechte koolhydraten binnen te krijgen. Dit wordt allemaal duidelijk verteld in het Back to Basic Afslankplan.

Dit afslankplan heeft vele voordelen:

  • Er wordt vertelt waarom je aankomt en hoe je gegarandeerd afvalt.
  • Je krijgt waardevolle tips en instructies om een slank en gezond lichaam te krijgen.
  • Er staan veel recepten in die ervoor zorgen dat je tot 2kg per week gaat afvallen.
  • Al deze recepten bestaan 100% uit natuurlijke producten.
  • Al deze recepten zijn makkelijk te maken en bevatten geen dure producten.
  • Het afslankplan en de recepten zijn geschikt voor iedereen
  • Je leert hoe je je ideale gewicht krijgt en vasthoud, GEEN Jojo-effect.
  • Niet goed – Geld terug garantie

Meet je jezelf dit gezonde eetpatroon aan met behulp van het afslankplan, dan zul je gegarandeerd afvallen, tot wel 2 kilo per week.

Blijvend Afvallen

Velen hebben het Back to Basic Afslankplan al geprobeerd en zijn succesvol afgevallen, zonder JOJO-effect. Dit koolhydraatarm dieet is zo samengesteld dat je precies leert hoe je op een gezonde en verantwoorde manier kunt afvallen, maar ook hoe je daarna op gewicht blijft.

Overgewicht is slecht voor je lichaam en kan lijden tot nare klachten, maar een schommelend gewicht is minstens net zo slecht. Daarom is het belangrijk dat je je gewicht vast kunt houden.
De meeste diëten focussen zich alleen op het afvallen. Zodra je weer je oude eetgewoontes oppakt kom je net zo snel weer aan. Dit afslankplan onderscheidt zich hierin door er ook voor te zorgen dat je weet hoe je je gewicht vast  kunt houden.

Ook ondersteuning is erg belangrijk. Als er iets niet duidelijk is of als je een steuntje in de rug nodig hebt is het handig als er iemand is die je kan helpen. Carla realiseerde dit zich en biedt daarom onbeperkte ondersteuning via email en/of via facebook. Ze geeft altijd antwoord op al je vragen.

Wil jij van je overgewicht af? Wil je snel weer een slank en gezond lichaam? Dan is het Back to Basic Afslankplan echt iets voor jou. Met dit koolhydraatarm dieet zul je blijvend afvallen, tot 2 kilo per week, elke week weer opnieuw.

Begin vandaag nog met Het Back to Basic Afslankplan en zet de eerste stappen naar een gezond en slank lichaam.

Succes

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*