Audicien Groningen

Audicien Groningen

U kunt eens een audicien in Groningen bezoeken wanneer u vermoedt dat u problemen heeft met het gehoor. Het kan zijn dat u enkel het idee heeft dat uw gehoor verslechterd is, maar het is ook zeker goed mogelijk dat er daadwerkelijk iets aan de hand is. De audicien in Groningen kan dit voor u vaststellen. Goed horen is erg belangrijk en in veel gevallen kan er een goede oplossing worden gevonden wanneer u klachten van het gehoor ervaart. Wilt u hiervoor eens een goede audicien in Groningen bezoeken? Dan bent u van harte welkom bij Hoorstudio Renses.

Uw ervaren en vriendelijke audicien in Groningen

Hoorstudio Renses is uw audicien in Groningen, waar u altijd van harte welkom bent wanneer u vermoedt dat u te maken heeft met problemen met het gehoor. Wij kunnen met u bespreken wat de klachten zijn en tijdens uw bezoek aan de audicien in Groningen kan er ook direct worden nagedacht over een passende oplossing waar u zich ook goed in kunt vinden. Uiteindelijk gaat het om uw gehoor. Natuurlijk staat onze audicien in Groningen altijd voor u klaar met persoonlijke aandacht en advies.

Bezoek ons

Wanneer u een audicien in Groningen wilt bezoeken, dan bent u natuurlijk van harte welkom bij Hoorstudio Renses. U kunt onze winkel bezoeken aan de Vechtstraat 67 in Groningen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie of advies. U kunt ons bereiken op 050 – 525 75 93 of per mail, via groningen@hoorstudiorenses.nl. Wij staan graag voor u klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*