Floww tegen straling

We zijn als Hollanders over het algemeen bijzonder nuchter van aard, al neemt dat niet weg dat we ook graag zoeken naar de oorzaak van bepaalde problemen of vervelende fenomenen waar we mee te maken hebben. Onderzoekers zijn er nog niet over uit of het schadelijk is, maar feit is dat we in ons leven te maken hebben met verschillende bronnen van elektromagnetische straling.

Diverse gezondheidsklachten met onbekende oorzaak

Daarnaast hebben we regelmatig te maken met gezondheidsklachten die we niet goed kunnen plaatsen, wanneer we gebruik maken van de traditionele diagnostiek. We hebben bijvoorbeeld regelmatig last van jeuk, duizeligheid of hoofdpij. Het komt daarnaast voor dat we slapeloos zijn, vermoeid raken of buikpijn en huiduitslag ontwikkelen, zonder dat hier aan de andere kant een duidelijke verklaring voor te geven valt. Het is van belang om goed rekening te houden met het nocebo-effect, het tegenovergestelde van het placebo-effect. Dit betekent dat de gezondheidsklachten nieuwe klachten veroorzaken, in plaats van deze oplossen.

Floww gaat strijd tegen straling aan

Wetenschappers doen veel onderzoek naar de gevolgen van elektromagnetische straling, op onze gezondheid. Het is nu echter nog niet goed mogelijk om tot een eenduidig antwoord te komen. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat het met behulp van de producten van Floww al mogelijk is om de eventuele negatieve gevolgen tot een minimum te beperken. Het is al mogelijk om u er goed tegen te wapenen. Mocht uit onderzoek inderdaad blijken dat de straling een rol speelt bij de veroorzaking van gezondheidsklachten, dan heeft u met Floww wellicht een uitstekend product in handen om dit te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*